Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium pakt uit met promoties op ramen, deuren en veranda’s tijdens het WHOW! weekend

Het weekend van 15 en 16 maart nodigen de Reynaers Partners en Installers je graag uit in hun showroom. Tijdens het WHOW! weekend kan je bij hen terecht om kennis te maken met de voordelen van aluminium ramen en deuren van Reynaers. Leuk extraatje is dat er naar aanleiding van de WHOW! dagen ook verschillende promoties geldig zijn. Zo krijg je jouw droomramen aan een superzacht prijsje!

De Reynaers vakman staat je met raad en daad bij voor het kiezen en installeren van je Reynaers ramen, deuren of veranda. Hij streeft ernaar je aluminium schrijnwerk juist en vlot op te meten, te maken en te installeren. Om helemaal zeker te zijn dat je tevreden bent van het resultaat schenken we je graag een professionele ruitenwasbeurt van die nieuwe Reynaers ramen, deuren of veranda*.

Zoek via www.nieuweramen.be en www.nieuweveranda.be de dichtsbijzijnde  Reynaers vakma en ontdek bij hem meer informatie over de geldende promoties.

* De actie geldt enkel tijdens het Whow!weekend van 15 & 16 maart. Verzilver online de voucher die je krijgt bij je Reynaers vakman tijdens het Whow!weekend. Zo geniet je van een gratis wasbeurt van al je Reynaers ramen en deuren in je woning. Actievoorwaarden bij de Reynaers vakman.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?