Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium zet in op groei in Wallonië

Bedrijvencenter Burogest

Foto: Reynaers Aluminium

Nieuw kantoor in Namen startschot voor verdere expansie in eigen land

Reynaers Aluminium investeert in de Waalse markt met de opening van een nieuwe regionale zetel in Namen en de uitbreiding van het netwerk van constructeurs en installateurs. Met de versterking van zijn regionale aanwezigheid en de nabijheid tot de consument in Wallonië wil de toonaangevende aluminiumproducent de expansie in eigen land verderzetten.

Het Waalse netwerk van 65 contructeurs en installateurs wordt voortaan aangestuurd en ondersteund vanuit Namen. Het team staat onder leiding van Damien Stasse, Sales Manager Wallonië en is gevestigd in het bedrijvencenter Burogest. Het Waalse netwerk bestaat uit Partners, die ramen en deuren fabriceren en plaatsen, en Installers, die de aankoop van afwerkte ramen doen en de plaatsing verzorgen.

Reynaers zet met deze focus op de Waalse markt  het succes van zijn internationale en nationale groeistrategie verder. Met de slogan  ‘Reynaers Aluminium, La référence pour vos châssis' wil het bedrijf zijn positionering als de referentie voor aluminium ramen in nieuwbouw en renovatie verder uitbouwen in Wallonië.

"De opening van ons kantoor in Namen onderstreept het belang dat we hechten aan de nabijheid tot onze klanten, partners en medewerkers. Als belangrijkste kwaliteitsmerk voor hoogtechnologische architecturale aluminium systemen is er op de Waalse markt nog veel potentieel. Door te investeren in onze regionale aanwezigheid in Wallonië zullen we samen met bestaande en nieuwe partners en installers deze opportuniteit verder ontwikkelen”, zegt Bert Geerinckx, algemeen directeur Reynaers Aluminium.

Meer info

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?