Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium levert energiezuinige ramen en deuren voor “De Bouwers” van Studio Brussel

Duffel, 29 oktober 2008 – Reynaers Aluminium heeft milieuvriendelijke en energiezuinige ramen en deuren in het jeugdlokaal van de Lutgardis Scouts uit Hofstade geplaatst. Voor de winnaars van de Studio Brussel wedstrijd ‘De Bouwers’ zijn, dankzij het optimaal isolerende en duurzame aluminium schrijnwerk, tocht en koude voortaan geschiedenis.

Als partner van het project ‘De Bouwers’ van Studio Brussel werkt Reynaers Aluminium mee aan de uitdaging om op één week tijd het bouwvallige jeugdlokaal van de Lutgardis Scouts te Hofstade grondig te renoveren.

Voor de ramen en deuren koos Reynaers Aluminium voor het CS68 systeem dat speciaal ontwikkeld werd om te beantwoorden aan de steeds strengere eisen op het vlak van thermische isolatie, veiligheid en stabiliteit. Reynaers Aluminium levert de profielen en constructeur Alucobel uit Kampenhout zorgt voor de plaatsing ervan in het jeugdlokaal van de Sint Lutgardis Scouts.

“Wij zijn bijzonder enthousiast over dit initiatief waarbij de klemtoon ligt op het energiezuinige en duurzame karakter van de renovatie. Aluminium ramen en deuren lenen zich door hun isolatie, materiaalsterkte en krachtweerstand immers bijzonder goed voor milieubewuste bouw- en verbouwprojecten. Reynaers Aluminium was daarom graag bereid om in te staan voor de ramen en deuren van de Lutgardis Scouts,” aldus Rudy Polfliet, Algemeen Directeur van Reynaers Aluminium Belux.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?