Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Vul de Reynaers Aluminium enquête in en win een gratis toegangskaart voor bis

Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober vindt in Gent het Bouw- en Immosalon (bis) plaats. Reynaers Aluminium is ook deze editie present en beantwoordt met plezier al je vragen over aluminium ramen, deuren of veranda’s.

Bis is de ideale plaats voor al wie bouw- of verbouwplannen heeft. Daarom peilt Reynaers Aluminium in zijn online enquête naar jouw (ver)bouwintenties: Wanneer plan je je verbouwingen? En hoe pak je die juist aan? Wat denk je over de huidige bouwregels – en wetten? Zin in een uitstapje naar de bis-beurs? Vul dan de enquête in op http://dealer.reynaers.be/nl/enquete/gratis-naar-bis  en win een gratis toegangskaart voor bis 2015.

Reynaers Aluminium stelt op bis eveneens zijn allernieuwste raam- en deursysteem SL 38 voor. SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen.De nieuwe SL 38 raam – en deurreeks van Reynaers bestaat bovendien in drie stijluitvoeringen waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt. Kom en ontdek ze op bis!

Meer info: http://dealer.reynaers.be/nl

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?