Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuw SL 38 profiel van Reynaers Aluminium haalt top prestaties op vlak van energie-efficiëntie.

Reynaers Aluminium presenteert de nieuwe SL38 raam- en deur profielreeks, opvolger van de huidige CS38-SL. De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen.

SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. SL 38 bestaat uit twee varianten met een verschillend isolatieniveau. De SL 38 variant en de nog beter isolerende SL 38-HI versie.

De nieuwe SL 38 raam – en deurreeks van Reynaers bestaat bovendien in drie stijluitvoeringen waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt: Classic, Cubic en Ferro. De SL 38 laat toe om met zijn verbeterde thermische prestaties en verschillende stijlvarianten perfect in te spelen op hedendaagse architecturale trends. Zowel voor renovatie van een oude hoeve als voor een moderne nieuwbouw is dit ultraslank en super isolerend profiel uitermate geschikt! 

Meer info

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?