Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Reynaers Aluminium en is dus niet geschreven door Livios.

Reynaers Aluminium zet in op beleving en presenteert innovaties op nieuwe beursstand

Dit jaar verrast Reynaers Aluminium de Batibouw bezoeker met een gloednieuwe stand waarin de beleving van de diverse oplossingen voor ramen, deuren en schuifdeuren centraal staat.

De ramen en deuren worden op realistische wijze ingebouwd en gepresenteerd zodat de bezoeker kan ervaren hoe ze in de eigen woning tot hun recht zouden komen. Naast de vernieuwde ultraslanke SlimLine reeks en het minimalistische Hi-finity schuifraam met hoek in glas, presenteert Reynaers ook in primeur de nieuwe MasterLine 8. Dit is het aluminium raamsysteem van de toekomst.

Op de nieuwe stand kan de bezoeker de recent gelanceerde SlimLine reeks ontdekken, een ultraslank raamsysteem met hoge isolatiegraad dat beschikbaar is in drie designvarianten en bijgevolg in elke bouwstijl tot zijn recht komt. De SL 38 laat toe om met zijn verbeterde thermische prestaties en stijlvarianten perfect in te spelen op architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.

Een tweede belangrijke innovatie is het minimalistische Hi-Finity schuifraamsysteem met glasverlijming op een hoek. Dit open systeem met verborgen profielen laat toe om een raampartij te realiseren die volledig transparant doorloopt over de hoek van de woning. De grens tussen binnen en buiten vervaagt nog meer met dit architecturaal hoogstandje, eens te meer omdat er geen hoekprofiel is dat het zicht belemmert. Het Hi-Finity schuifraam is beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing. Beide varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van grote glasafmetingen aan. Een knap staaltje van topdesign, met indrukwekkende thermische prestaties.

Verder stelt Reynaers in preview de MasterLine 8 voor, het raamsysteem van de toekomst. De MasterLine 8 scoort hoog op gebied van energie-efficiëntie en staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker vandaag en in de toekomst. Het systeem biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en wordt beschikbaar in de loop van 2016. Reynaers Aluminium bewijst met deze innovatieve nieuwe ramenreeks klaar te zijn om samen met zijn fabrikanten en installateurs aan de toekomst te bouwen!

De Reynaers innovaties kunnen ontdekt worden op stand 312 in hal 4 van Batibouw.
Voor meer info: http://dealer.reynaers.be/nl

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?