Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Saint-Gobain Building Glass en is dus niet geschreven door Livios.

Saint-Gobain Glass CLIMAPLUS DESIGN - Hou de koude buiten met thermisch isolerende decoratieve beglazing

DesignglasLaat uw verbeelding de vrije loop, wees creatief !
Met een veelheid aan motieven, dessins en texturen maakt glas van uw interieur uw eigen plek.Creëer de leefomgeving van uw dromen!

Glas, transparant, doorschijnend of ondoorzichtig, biedt een grote waaier van motieven, texturen en kleuren om leefruimten in te richten of te renoveren, van klassiek tot trendy actueel.

SGG CLIMAPLUS DESIGN is samengesteld uit twee glasbladen waarvan één glasblad bekleed is met een fijne transparante coating. Deze thermisch isolerende coating houdt de warmte binnen in de woning. Het andere glasblad kan doorschijnend zijn, gekleurd of over een motief of textuur beschikken om een aantrekkelijke sfeer te creëren.

Het is ook mogelijk een decoratief element te integreren:

slijpwerk, type Versailles lijst. kruishouten, recht of gebogen, beschikbaar in tal van kleuren (RAL-kleuren en houtuitzicht).

Hoogrendementsglas SGG CLIMAPLUS DESIGN combineert verbeterde thermische isolatie met decoratieve beglazing en is combineerbaar met alle andere functies: zonwering, geluidwering, bescherming van personen en goederen, zelfreinigende werking.

Voordelen

Combineren van verbeterde thermische isolatie met een originele decoratieve toets (doorschijnend uitzicht, slijpwerk, kruishouten).

Thermisch

Verminder de verwarmingskost en vermijd energieverspilling. Gebruik het volledige grondoppervlak van de woning : geen koudezones nabij de vensters. Vermijd condensatie op ruiten in vochtige ruimten. Draag bij tot de bescherming van het milieu: de reductie van je energieverbruik betekent ook een reductie van CO2-uitstoot.

Esthetisch

Met doorschijnend glas creëer je privacy en blijf je genieten van het daglicht. Kruislatten in hoogrendementsglas geven een authentieke toets aan de gevel. Deze en andere mogelijkheden bieden een oplossing die geen specifiek onderhoud vergt.

Waar te gebruiken?

Toepassingen om en rond de woning : toegangsdeuren, vensters en deuren.

Wat schreef de Livios-redactie over interieur?