Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Saint-Gobain Building Glass en is dus niet geschreven door Livios.

De best presterende dubbele beglazing : SGG CLIMAPLUS ONE

SGG CLIMAPLUS

Foto: Saint-Gobain Building Glass

SGG CLIMAPLUS ONE is een nieuw hoogrendementsglas dat uitzonderlijk goed thermisch isoleert met een U-waarde van
1.0 W/m².
 

Uitstekende thermische isolatie
Om te voldoen aan de EPB-regelgeving moeten alle bouwprojecten behoorlijke thermische isolatie en energieprestaties kunnen voorleggen. Hierdoor wordt het gebruik van performante dubbele beglazingen een minimumvoorwaarde. SGG CLIMAPLUS ONE is de voortrekker op de markt van dubbele beglazing met een U-waarde van 1.0 W/m²K. In vergelijking met hoogrendementsbeglazing met een U-waarde van 1.3 W/m²K besparen gebruikers van de
SGG CLIMAPLUS ONE al 25 procent op hun warmteverliezen. Voor de gebruikers is er dus meer comfort en minder koudegevoel vlakbij het glasoppervlak. En, de aankoopinvestering betaalt zich snel terug en draagt bij tot het waardebehoud van de woning. 

Is SGG CLIMAPLUS ONE ook zonnewarmtewerend ?
SGG CLIMAPLUS ONE beschikt, naast de uitstekende thermische isolatie, nog over een tweede troef : een doeltreffende zonnewarmtewering ! De zonnefactor (g-waarde) van 0.50 zorgt voor een beperkte opwarming van de ruimte door het invallend zonlicht.
Airconditioning wordt op deze wijze vermeden. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu !

SGG CLIMAPLUS ONE is een milieuvriendelijke beglazing
SGG CLIMAPLUS ONE  richt zich met name tot mensen die duurzaam willen (ver)bouwen. In combinatie met een warm-edge afstandshouder, die de koudebrug aan de randen van het glas vermindert, verbeteren de thermisch isolerende prestaties nog meer.

Gebruikers kunnen uiteraard ook kiezen voor SGG CLIMAPLUS ULTRA N met een U-waarde van 1.1 W/m²K, nog altijd een zeer goede prestatie.
Voor de bouwers die tot het uiterste willen gaan biedt Saint-Gobain Glass ook de drievoudige beglazing
SGG CLIMATOP aan, voor lage-energiewoningen en passiefhuizen. SGG CLIMATOP haalt indrukwekkende U-waarden lager dan 0.8 W/m²K, wat de waarde van een geïsoleerde muur benadert.
Maar de SGG CLIMAPLUS ONE komt al dicht in de buurt !

Meer informatie? 
Neem contact met Saint-Gobain Glass Benelux, op het gratis nummer 0800-99800, elke werkdag van 13 tot 17 uur of op www.saint-gobain-glass.com.

Meer informatie over dit bericht?


Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??