Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Saint-Gobain Building Glass en is dus niet geschreven door Livios.

Glas brengt leven in uw interieur

Welk effect u ook wil bereiken of welke smaak u ook hebt, in het ruim gamma interieurbeglazing van Saint-Gobain Glass – glas voor deuren, wanden, kasten, tafelbladen, doucheschermen, spiegels, vloertegels en trappen…– vindt u steeds wat u zoekt. Het type interieurglas vinden dat precies aan uw esthetische wensen beantwoordt en prima geschikt is voor de toepassing waarvoor u het wil gebruiken, gaat trouwens makkelijker dan ooit dankzij de gratis Design Glass-App van Saint-Gobain Glass.

De ruimste waaier interieurbeglazing

Gekleurd of kleurloos glas? Doorzichtig, doorschijnend of ondoorzichtig glas? Voor wanden, deuren, vloer of trappen? Voor living, keuken of badkamer? In het ruim gamma interieurglas van Saint-Gobain Glass vindt u steeds wat u zoekt.

Zo kan u wanden bekleden met ondoorzichtig gelakt glas SGG PLANILAQUE. Dat is makkelijk te onderhouden dankzij de glazen voorzijde. De laklaag zit achter het glas en blijft daardoor duurzaam mooi glanzend. Een andere mogelijkheid is de wanden te bekleden met spiegelglas SGG MIRALITE REVOLUTION, waarmee u een ruimte groter en lichter kan doen lijken.

U kan ook kiezen voor volledig doorzichtige glazen wanden en zo het licht tot midden in de woning laten doordringen. Dankzij de vele gradaties van transparantie vindt u steeds een persoonlijke invulling. Houdt u van volledig doorzichtig? Dan is helder of gekleurd SGG STADIP COLOR iets voor u. Of hecht u aan een zekere graad van privacy? Dat kan u creëren met doorschijnend figuurglas met motieven in reliëf SGG MASTERGLASS of met geëtst glas SGG SATINOVO MATE

Een goede geluidsisolatie bekomt u dan weet door akoestisch gelaagd glas SGG STADIP SILENCE  toe te passen. Of kiest u voor een glazen voordeur? Sta dan zeker eens stil bij de SAINT-GOBAIN GLASS-oplossingen in veiligheidsglas 

Design Glass-app: de ultieme gids in uw zoektocht naar interieurbeglazing

Precies om dat het gamma interieurbeglazingen van Saint-Gobain Glass zo ruim is, werd de gratis SGG Design Glass-app ontwikkeld: de ultieme gids in uw zoektocht naar het interieurglas dat perfect beantwoordt aan uw esthetische wensen en prima geschikt is voor de toepassing waarvoor u het glas wil gebruiken.

Na installatie van de gratis applicatie op uw smartphone of tablet, kunt u de ideale interieurbeglazing op drie manieren selecteren: per type glas (kleur- en doorzichtwaarde), per toepassing (alle mogelijke glastoepassingen in het interieur) of aan de hand van een alfabetische lijst (productnamen).

Na elke zoekopdracht komt u op een resultatenlijst met productfiches die elk één of meerdere foto’s bevat, net als de productdefinitie, de mogelijke toepassingen en de voordelen van het product.


Gratis opladen kan via www.designglass.be of geef design glass in als zoekterm in de App store van uw telefoon.

Meer informatie over dit bericht?Wat schreef de Livios-redactie over interieur?