Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Saint-Gobain Building Glass en is dus niet geschreven door Livios.

Kies het interieurglas dat bij jou past met de nieuwe App Glass Vision

Welk effect je ook wil bereiken of welke smaak je ook hebt, in het ruim gamma interieurbeglazing van Saint-Gobain Glass – glas voor deuren, wanden, kasten, tafelbladen, doucheschermen, spiegels, vloertegels en trappen…– vind je steeds wat je zoekt. Het type interieurglas vinden dat precies aan je wensen beantwoordt, gaat trouwens makkelijker dan ooit dankzij de nieuwe gratis Glass Vision-App van Saint-Gobain Glass.

De Glass Vision-app is een interactieve tool voor tablets en smartphones die zowel (interieur)architecten als eindgebruikers helpt om het perfecte type interieurglas te kiezen. Aan de hand van glassimulaties zie je hoe de ruimte waarop je de telefoon of tablet richt eruit zou zien met een bepaald type interieurbeglazing.

De app biedt keuze uit een 30-tal soorten beglazingen uit de gamma’s SGG DECORGLASS (traditioneel figuurglas), SGG MASTERGLASS (doorschijnend figuurglas met motieven in reliëf), SGG PLANILAQUE EVOLUTION  (gelakt glas) en SGG SATINOVO MATÉ (geëtst glas). Elk van deze interieuroplossingen roept Saint-Gobain Glass in de palm van je hand als het ware tot leven, door ze op de gekozen ruimte op je scherm te visualiseren.

De app is gratis te downloaden in 11 talen – waaronder het Nederlands – en telt een 360° holistische beeldcaptatiemogelijkheid, een full-screensimulatiemodus, een screenshotoptie om de afbeeldingen van je favoriete keuzes te bewaren en een beknopte beschrijving van de toegepaste producten.

Gratis downloaden kan door de zoekterm ‘glass vision’ in de App Store van je smartphone of tablet in te geven.

Wat schreef de Livios-redactie over interieur?