Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Saint-Gobain Building Glass en is dus niet geschreven door Livios.

Glas kan meer dan je denkt! Ontdek het op de bis-stand (1155) van Saint-Gobain Glass.

Doe de glaskeuzetest op www.glaskeuze.be

Foto: Saint-Gobain Building Glass

SGG Timeless: tijdloos mooie douchewanden

Foto: Saint-Gobain Building Glass

Dacht u tot nu toe dat glas gewoon een harde, doorzichtige stof was om in een raamwerk te plaatsen? Dan zal u daar na een bezoek aan de bis-stand (1155) van Saint-Gobain Glass ongetwijfeld anders over denken.

U maakt er namelijk kennis met de 6 functies die buitenbeglazing kan vervullen: thermisch isolerend, zonwerend, geluidswerend, inbraak- en letselwerend, zelfreinigend en personaliseerbaar. Bovendien komt u er te weten hoe u die functies, afhankelijk van uw specifieke behoeften, kan combineren.

Daarnaast stelt Saint-Gobain Glass ook een uitzonderlijk ruime keuze inzake interieurbeglazing voor, waaronder het speciale SGG TIMELESS- glas: glazen douchewanden die hun glans behouden.

Haal 6 x meer uit uw buitenbeglazing 

Uiteraard kiest u voor goed warmte-isolerend glas, maar glas kan zo veel meer dan energie besparen. Glas biedt ook geluidswering, inbraakvertraging, zonwering, privacy en een easy-to-cleanfunctie. Het is dan ook nuttig om vóór de keuze van een nieuwe hoogrendementsbeglazing, de combineerbaarheid met andere functies te overwegen.

Zo zal wie ramen heeft op het zuiden en zuidwesten enorm profiteren van een zonwerende laag op het glas. Zoveel stiller en zuiniger dan een energievretende airco en ook mooier dan zonweringssystemen die wel eens onderhoud vragen.

Glas met een inbraakwerende functie maakt het veel moeilijker om via het raam binnen te dringen. Deze beglazing is samengesteld uit minstens twee glasbladen waartussen zich een flinterdunnen en extreem sterke folie bevindt. Hoe meer lagen tussen de glasbladen, hoe moeilijker het binnendringen.

Geluidswering werkt eveneens op basis van een folie, met speciale akoestische eigenschappen.

Met een zandstraling of figuurglas creert u privacy of een persoonlijke esthetische toets in uw woning.

Last but not least is er de zelfreinigende functie. Zelfreinigend glas is voorzien van een wateraantrekkende coating op het buitenglasblad, zodat bij regen het glas wordt schoongespoeld. Resultaat is dat je heel wat minder de ramen moet lappen.

Het is mogelijk meerdere functies te combineren. Grote ramen op de achtergevel kunnen bijvoorbeeld inbraakwerend, zonwerend en zelfreinigend zijn.

Om precies die beglazing te kiezen die perfect op uw wensen en behoeften is afgestemd, kan u tijdens de BIS-beurs terecht op de stand van Saint-Gobain Glass (stand 1155) of op de website www.glaskeuze.be die Saint-Gobain Glass hiervoor speciaal heeft gebouwd en waar u ook een glaskeuzetest kan doen. 

Tijdloos mooie douchewanden met SGG Timeless

Interieurglas komt voor in vele maten en vormen: gekleurd of kleurloos, doorzichtig, doorschijnend of ondoorzichtig, voor wanden, deuren, vloer of trappen, voor living of voor keuken… In het ruim gamma interieurbeglazing van Saint-Gobain Glass vindt u het allemaal.

Op BIS zet Saint-Gobain Glass inzake interieurbeglazing vooral de nieuwe SGG TIMELESS in de kijker. Dit helder glas, speciaal ontwikkeld voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen, is voorzien van een coating die u niet ziet maar die er wel voor zorgt het glas gemakkelijker te reinigen is en het vooral minder snel dof wordt of veroudert.

Meer info?

Saint-Gobain Glass: BIS, stand 1155
www.glaskeuze.be
www.saint-gobain-glass.com

Meer informatie over dit bericht?

Brochure SGG Timeless

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?