Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Saint-Gobain Building Glass en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek 3 unieke glasinnovaties op de BIS-standvan Saint-Gobain Glass

Anti-condensbeglazing VIEWCLEAR

Foto: Saint-Gobain Building Glass

Tijdloos stralende douchewanden met TIMELESS

Foto: Saint-Gobain Building Glass

Dacht je dat glas niet meer was dan een harde, doorzichtige materie? Dan zal je versteld staan van alle innovaties die marktleider Saint-Gobain Glass op zijn BIS-stand (stand 1155) voorstelt. Zo kan je er kennis maken met de superisolerende hoogrendementsbeglazing ClimaPlus One  . Daarnaast kan je er ook de anti-condensbeglazing VIEWCLEAR® ontdekken. En met TIMELESS® ten slotte, ontwikkelde Saint-Gobain Glass een speciale beglazing om douchewanden eeuwig stralend te laten blijven.

De nieuwe generatie hoogrendementsbeglazing ClimaPlus One .

Inzake beglazing voor buitenramen , zijn de keuzemogelijkheden bij Saint-Gobain Glass legio. Zo kan je kiezen voor veiligheidsglas , voor gepersonaliseerd glas ,  voor zelfreinigend glas , akoestisch isolerend of zonwerend glas … Maar wat je ook kiest…, bij Saint-Gobain Glass ben je steevast zeker van de beste thermische isolatiewaarden.  Het ‘basisgamma’ van Saint-Gobain Glass bestaat immers uit hoogrendementsglas. Dit is glas dat met een U-waarde van 1,1 W/m²K 3 x beter isoleert dan gewoon dubbel glas. En aan de andere kant van het spectrum heb je natuurlijk ook de dikkere en zwaardere drievoudige beglazing van Saint-Gobain Glass die de meest ambitieuze isolatiedromen overtreft.

Voor wie echter hetzelfde gewicht en dezelfde beperkte dikte als ‘gewoon’ hoogrendementsglas wil houden – bijvoorbeeld in renovaties, als enkel het glas vervangen moet worden en niet het raamwerk – maar nog meer energiebesparing en nog meer comfort van zijn glas verwacht, stelt Saint-Gobain Glass de nieuwste generatie hoogrendementsbeglazing  ClimaPlus One .  Met een U-waarde van 1,0 W/m²K situeert ClimaPlus One  zich namelijk tussen ‘gewone’ hoogrendementsbeglazing en drievoudige beglazing. Interessant voor de extra energiebesparing die je zo realiseert, maar ook voor de premies die je voor isolerende beglazing in renovaties kan krijgen.  

Nieuw: anti-condensbeglazing VIEWCLEAR

Zicht, licht en thermische isolatie zijn de primaire functies van glas, maar in bepaalde omstandigheden werkt hoogisolerend glas, precies door zijn hoge isolatie, condensvorming op de buitenruit in de hand. Dé oplossing: anti-condensbeglazing VIEWCLEAR .

Met VIEWCLEAR geniet je het hele jaar door van optimaal thermisch comfort én een ongehinderd zicht doorheen je glas. VIEWCLEAR is een corrosiewerende en duurzame coating (klasse A) die bij isolatieglas op de buitenzijde van de buitenruit zit. Deze harde coating houdt de warmte in het glas en voorkomt dat de temperatuur van de buitenruit zakt tot onder het dauwpunt. Daardoor wordt het aantal dagen met condensvorming op de buitenruit aanzienlijk verminderd. Naast een hoge transparantie garandeert VIEWCLEAR eveneens een maximale lichtinval. 

Tijdloos mooie douchewanden met TIMELESS

Naast buitenbeglazing biedt Saint-Gobain Glass ook een ruim gamma interieurbeglazing aan: gekleurd of kleurloos, doorzichtig, doorschijnend of ondoorzichtig, voor wanden, deuren, vloer of trappen, voor living of voor keuken … 

Op BIS zet Saint-Gobain Glass vooral de nieuwe TIMELESS  in de kijker.  Dit helder glas, speciaal ontwikkeld voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen, is voorzien van een coating die u niet ziet maar die er wel voor zorgt het glas gemakkelijker te reinigen is en het vooral minder snel dof wordt of veroudert. 

Meer info?

Saint-Gobain Glass: BIS, stand 1155

www.glaskeuze.be

www.saint-gobain-glass.com

Meer informatie over dit bericht?

Brochure ClimaPlus One
Brochure VIEWCLEAR

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?