Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Koramic en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek onze showroom en stel zelf je gevel samen

Foto: Koramic
Foto: Koramic

Het kiezen van de juiste ruwbouwmaterialen is niet vanzelfsprekend. Nochtans is het even belangrijk als de interieurafwerking. De ruwbouw is immers het dragende skelet én uithangbord van jouw woning. Kwaliteit, esthetiek, prijs én comfort spelen een zeer belangrijke rol.

Bezoek unieke showroom

Om op al uw vragen een duidelijk en gefundeerd antwoord te geven, bedacht Wienerberger een nieuw en uniek showroomconcept. Dit project is enig in zijn soort, omdat er een totale consultservice wordt gegeven met betrekking tot gevel-, dak- en bestratingsproducten in combinatie met alle accessoires en bijhorende producten. Je kan er kiezen uit meer dan 600 gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers.

Maak zelf combinaties van kleipannen, gevelstenen, voegen en raamprofielen

Ga creatief aan de slag en ontdek hoe jouw gevel er uitziet!  Door de gewenste kleipannen, gevelstenen, voegen en raamprofielen te combineren krijg je een realistisch beeld van je droomgevel.

Neem gratis stalen en brochures mee

Uit onze stalenafdeling neem je jouw favoriete stalen mee naar huis of kantoor. In de kleiklinker toonparken naast onze showrooms kan je kennis maken met de vele mogelijkheden en creatieve toepassingen van kleiklinkers.

We heten jou van harte welkom in onze showrooms in Londerzeel en Kortrijk.

Wil je gepersonaliseerd advies? Maak nu je afspraak op +32 56 24 95 88

Meer info: www.wienerberger.be

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?