Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Koramic en is dus niet geschreven door Livios.

Officiële uitreiking van het natureplus kwaliteitslabel voor Koramic kleipannen

Foto: Koramic

Op 20 februari mocht Wienerberger, producent van keramische bouwmaterialen en –oplossingen, op Batibouw het natureplus milieulabel in ontvangst nemen voor een groot aantal modellen in diverse kleuren uit het aanbod aan Koramic kleidakpannen en Façatile kleipannen. Daarmee is Wienerberger de eerste Belgische producent van dakbedekkingsmaterialen die dit strenge label verwerft.

Constant streven naar duurzaamheid

De Porotherm keramische binnenmuurstenen van Wienerberger beschikken al langer over deze milieukeur. De fabrikant bouwt dus consequent verder aan het bedrijfsbeleid om milieuvriendelijke, gezonde en efficiënte bouwmaterialen te produceren. Dankzij het ruime aanbod aan natureplus gelabelde kleipannen kunnen bouwheren voortaan kiezen voor een bij hun project passende dakbedekking of gevelbekleding die beantwoordt aan de strengste ecologische, functionele en gezondheidseisen. Handig voor bouwprofessionals is dat de natureplus criteria zijn opgenomen in de typebestekken.

Natureplus: gereserveerd voor excellentie

Het internationale milieukwaliteitslabel natureplus is gereserveerd voor bouwmaterialen en –producten die beantwoorden aan uiterst strenge criteria inzake milieuprestaties, impact op de gezondheid en gebruiksgeschiktheid. Om het label te kunnen krijgen, moeten fabrikanten een waterdichte procedure doorlopen.

Ecologisch, sociaal en economisch verantwoord ondernemen

Op 20 februari overhandigde VIBE-directeur Peter Thoelen ter gelegenheid van Batibouw het natureplus label voor de Koramic kleidakpannen en Façatile kleipannen aan Johan Van Der Biest, CEO van Wienerberger. Met het natureplus label voor zijn Koramic kleidakpannen en Façatile kleipannen onderlijnt Wienerberger eens te meer zijn engagement voor ecologisch, sociaal en economisch maatschappelijk verantwoord ondernemen.

> Gratis bouwadvies op maat ? Maak een afspraak in één van onze showrooms.
> Bezoek onze showrooms en maak kans op een verrassingsweekend !

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?