Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Koramic en is dus niet geschreven door Livios.

Een uniek showroomconcept voor de hele ruwbouw!

Voor een (ver)bouwer is het kiezen van bouwmaterialen voor de woning niet altijd evident en ook tijdrovend. De keuzes m.b.t. de ruwbouw zijn zeker even belangrijk als deze van de interieurafwerking.
De ruwbouw is het dragend skelet van de woning. De kwaliteitseisen die eraan gesteld worden, zijn dan ook heel streng. Naast de kwalitatieve aspecten spelen ook esthetische overwegingen een grote rol bij de keuze van de materialen. Welke gevelstenen, isolatie, voegmortel, raamprofielen, dakbedekking, dakramen?

België is het enige land in Europa waar de consument zelf beslist over zijn woning en alles wat ermee te maken heeft. Dus is het van groot belang dat deze consument goed, eenvoudig, en voldoende geïnformeerd wordt. Dit gebeurt al veelvuldig op het vlak van binneninrichting, maar niet wat ruwbouw in al zijn aspecten betreft.

Daarom heeft Wienerberger voor België een nieuw en unieke showroom concept bedacht.
Nooit eerder werden het ruwbouwproces en de ruwbouwmaterialen zo gedetailleerd en uitvoering belicht als in de ruwbouwtoonzalen van Wienerberger. Wienerberger is beter bekend onder zijn merknamen Koramic, Terca, Desimpel en Porotherm.

Alles onder één dak !
Het nieuwe concept is een samenwerking tussen Wienerberger en een aantal grote producenten van bouwmaterialen. Zo komen voegmortels, gevelstenen, raamprofielen, binnenmuurstenen, isolatiematerialen, kleidakpannen, dakvensterramen, dakfolies, kleiklinkers enz. aan bod.
Levensgrote maquettes tonen hoe de hedendaagse ruwbouw eigenlijk in elkaar zit. De handige Combinators laten u toe om de ideale kleurcombinatie te kiezen tussen gevelstenen, voegkleuren, raamprofielen en dakpannen.

De Consultservice Ruwbouw Showrooms staan open voor zowel particulieren als bouwprofessioneel. In de showrooms krijgt men info en advies m.b.t. EPB, lage energie, passiefhuis, documentatie, prijzen, referentieadressen. Dit alles in een aangename sfeer.

De ruwbouw showrooms zijn te vinden in:
- Londerzeel, A 12, ingang via Veurtstraat 135
- Kortrijk, Kapel ter Bede 86
Ze zijn alle werkdagen open en ook op zaterdag.
Meer informatie op www.wienerberger.be - Bellen kan ook tel: 056-24.96.16