Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Sapa Building System lanceert ARTLINE, een thermisch onderbroken schuifdeursysteem met strak design

Foto: Sapa

Artline is een uiterst functioneel en esthetisch aluminium raamsysteem dat zonder twijfel zal uitgroeien tot de benchmark in de bouwmarkt. Het systeem beantwoordt aan de specifieke behoeften op het gebied van intern comfort en energiebesparing, en voldoet aan de geldende internationale normen. Het is uitstekend geschikt voor grote glazen (schuif)wanden en scoort bovendien voortreffelijk op vlak van duurzaamheid en veiligheid.

Elegantie troef

Het minimalistisch design van Artline schept licht en ruimte. De ingewerkte kaderprofielen optimaliseren de lichtinval en zorgen ervoor dat er geen hinderlijke overstap is. Het systeem creëert een slank en elegant uitzicht, zeker en vooral bij grote raampartijen. Artline speelt op die manier perfect in op de moderne eigentijdse architectuurtrends. Elegantie als kunst met een doel.

Kwalitatief en functioneel

Artline kan bogen op een extreme gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen grote  glaspartijen, tot zelfs drie meter, probleemloos bediend worden. Elke kader kan tot 250 kg dragen. Artline staat voor hoogstaande technologie: optimale thermische en akoestische isolatie, grote windweerstand, lucht- en waterdichtheid.

Alle types gebouwen

De Artline schuiframen worden op maat gemaakt en gemonteerd door de 16 erkende Artline-licentiehouders van Sapa Building System Belux. Artline biedt een oplossing voor gebouwen in de residentiële of utiliteitssector, zowel voor nieuwbouw als renovatie, waar een optimale lichtinval en ruimtegevoel vereist zijn.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?