Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Sapa Building System staat voor functionaliteit en design. Kom het ontdekken op Batibouw – Paleis 4

CONFORT160

Foto: Sapa

AVANTIS70

Foto: Sapa

U denkt aan bouwen of renoveren. Sapa Building System denkt graag met u mee. Als producent van de Sapa aluminium profielen hebben wij alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren. Een gevarieerde en doordachte waaier van profielen voor ramen, deuren, veranda’s, poorten en gevels. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig en kleurrijk. U zult zien: onze aluminium profielen zijn een slimme keuze. Voor optimaal woonplezier. Vandaag en morgen.

ARTLINE: minimalistisch design schept licht en ruimte

Artline is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem met strak design dat uitstekend geschikt is voor glazen (schuif)wanden tot zelfs drie meter hoog.

CONFORT 160: de absolute top in schuiframen

Mooi, innovatief, gemakkelijk te plaatsen én perfect isolerend? Dat moet de Confort 160 van Sapa Building System zijn. Dit aluminium profielsysteem voor schuiframen isoleert zó goed, dat het kan pronken met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt inzake Uf. Bovendien kan het raam heel grote oppervlaktes aan, waardoor u buiten als het ware naar binnen brengt. Confort 160 biedt een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus, vier om precies te zijn, en is voortaan beschikbaar in mono-, duo- en tri-rail toepassing.

AVANTIS 70 en AVANTIS 75: voor een optimale isolatie

Of u nu bouwt of renoveert, Sapa Building System heeft voor u de perfecte innovatieve oplossing: Avantis 70 en Avantis 75. Deze aluminium profielsystemen voor ramen en deuren passen qua design naadloos in uw plannen. Beide systemen zijn robuust, slank, onderhoudsvriendelijk en bieden een optimale thermische isolatie. Zowel Avantis 70 als 75 bieden een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus en zijn beschikbaar in verschillende designs. Kortom, een slimme keuze voor duurzaam en gezellig wonen.

Onze vakbekwame schrijnwerkers zorgen voor de professionele samenstelling en plaatsing van uw aluminium ramen en deuren.

Surf naar www.slimmeramen.be onze contacten in uw regio.

U ontdekt er ook welke aluminium vakman uit jouw buurt op zaterdag 24 en zondag 25 maart deelneemt aan de Sapa Building System opendeurdagen !

Vraag ook naar de voorwaarden van de Batibouwactie !

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?