Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Sapa Building System: binnen en buiten, altijd in harmonie

Foto: Sapa
Foto: Sapa

De vormgeving van uw interieur begint bij uw exterieur. Iedereen wil zijn huis tot een echte thuis maken, toch!? Niets is leuker dan thuis komen in een sfeervolle woning.

Specialisten op vlak van interieurinrichting kunnen u heel wat technieken aanreiken om een typische sfeer te creëren in uw woning. Kleurkeuze, decoratie, materialen, meubilair,… zijn allemaal bepalend voor uw interieurconcept. Maar ook uw ramen en deuren hebben een niet te onderschatten effect op uw interieur.

Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en de persoonlijkheid van uw huis. Daarom biedt Sapa Building System u de keuze tussen verschillende designs. Enerzijds is er de strakke Classiclijn die perfect past in een gestroomlijnde moderne vormgeving. Anderzijds is er de mooi afgeronde Softline die perfect aansluit bij een meer traditionele architectuur.

De Rustic zorgt voor een decoratieve toets en de HV (verborgen vleugel) wekt de illusie van een vast raam, ideaal dus voor liefhebbers van een strakke, minimalistische architectuur. Reko oogt dan weer super bij renovaties. HD (heavy duty) geeft een extra dimensie bij de ramen en deuren voor intensief gebruik. Echte stijl kent geen grenzen. Deze blijft altijd actueel en overbrugt moeiteloos opeenvolgende generaties. Sapa Building System combineert dan ook duurzame technologie met pure vormgeving, denken we maar aan de afwatering die nu helemaal onzichtbaar is geïntegreerd.

Details maken het verschil. Zij maken een ontwerp helemaal af. Dus ook uw woning. Sapa Building System biedt u daarom een ruime keuze aan kwalitatief hoogstaande scharnieren en krukken. Ook voor de glaslatten heeft u de keuze uit diverse designs. Kortom, een Sapa profiel past zich aan aan u en uw woning.

Onder het motto “Light is More” biedt Sapa Building System ook het Artline raamprofiel aan. Artline is kunst met een doel en slaat de brug tussen kwaliteit en maximale lichtinval, creatief design en comfort, functionaliteit en esthetiek. Artline staat voor eenvoud en optimale lichtinval. Het minimalistisch design weerspiegelt een inventief samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van architectonische ruimten. Artline schept licht en ruimte en creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote -zelfs opengaande- raampartijen. Meer info op www.slimmeramen.be en www.artlinebysapa.be

Wat schreef de Livios-redactie over interieur?