Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Haal het zonlicht in huis dankzij de TOP-veranda van Sapa Building System

Foto: Sapa
Foto: Sapa

De grens tussen onze leefruimte en tuin wordt steeds kleiner. De tuin is een tuinkamer geworden waarvan we zoveel mogelijk willen genieten, zonder in te boeten op ons leef- en wooncomfort. Een veranda is dan ook veel meer dan een simpele woonuitbreiding. Het is een heerlijk beschutte binnenplek waar je geniet van alles wat zich buiten afspeelt. Dag in dag uit, het hele jaar door.

Droom niet langer van zo’n eigen plek en maak van uw droomwereld uw leefwereld met het TOP-gamma van Sapa Building System. Dit gamma biedt u een elegant profieldesign en een diversiteit aan vormgeving, zonder enige toegeving op technisch vlak. Het grote voordeel is bovendien dat zelfs de slanke dragers een grote draagkracht bezitten en zo grote overspanningen kunnen overbruggen. Of u nu kiest voor klassiek, modern of victoriaans, het gevarieerde TOP-aanbod van Sapa Building System reikt u steeds de juiste creatieve oplossing aan. Voor elk budget.

Bij de keuze van een type veranda ga je niet over één nacht ijs. Er zijn dan ook heel wat mogelijkheden en ieder heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Het ontwerp van uw veranda is dan ook het resultaat van een goeie mix van beide. Top Line is een nieuw thermisch onderbroken verandasysteem van Sapa Building System. Dit modulair systeem biedt een brede waaier van oplossingen gaande van de meest eenvoudige veranda tot de meest complexe constructies. Vraag ernaar bij uw erkende Sapa verandabouwer.

Binnen het TOP-gamma bieden wij u alsnog Top Eco, niet-geïsoleerde glas- en aluminiumsystemen voor terrasoverkappingen en Top View, geïsoleerde aluminium lichtstraten voor uiteenlopende daktoepassingen.

Wat schreef de Livios-redactie over veranda?