Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Sapa Building System: uitgebreide profielkeuze voor uw aluminium ramen

Artline

Foto: Sapa

Avantis 95

Foto: Sapa

U denkt aan bouwen of renoveren of uitbreiden. Sapa Building System, producent van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s en gevels, heeft alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig en kleurrijk. Kom en ontdek het zelf op Batibouw.

AVANTIS 95 : de absolute top in passieframen

Blikvanger dit jaar is een revolutionair aluminium passiefraam met de perfecte combinatie tussen uiterst slank profieldesign en super isolerend. Het eerste aluminium passiefraam van Sapa, maakt voorgoed komaf met de opvatting dat zware raamprofielen inherent zijn aan passiefbouw. Dankzij zijn hoge performantie biedt Avantis 95 een elegante oplossing die grote en zware glasvlakken met driedubbele beglazing mogelijk maakt. Kortom, met Sapa Building System kunt u passief bouwen en tegelijk perfect inspelen op de moderne architectuurtrends.

TOP GAMMA : een compleet gamma verandasystemen

Met deze nieuwe verandasystemen en daglichtstructuren kunt u nagenoeg elke vorm van woonuitbreiding realiseren, van elegant sober tot opvallend complex. Mooi meegenomen is dat alle draai- en schuifdeursystemen van Sapa Building System perfect als onderbouw hierbij passen. Ook buitenzonwering kan probleemloos ingebouwd worden.

Verdere nieuwigheden in het gamma:

AVANTIS 70 : voor een optimale isolatie en design

Avantis 70 heeft zijn degelijkheid al ruimschoots bewezen en is bijgevolg een vaste waarde binnen het Sapa gamma. Het systeem biedt een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus en is beschikbaar in verschillende designs. Op Batibouw kunt u kennis maken met het nieuwe Avantis 70 Lignadesign met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, als passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft. Het nieuwe Avantis 70 pastorieraami s dan weer ideaal voor wie een retro-look wil creëren.

Avantis 70 is nu ook beschikbaar als vensterdeur met vlakke dorpel.Deze primeur op de stand kan zowel uitgevoerd worden als draai- of draaikip, biedt een hoge windweerstand, lucht- en waterdichtheid en is bovendien hoogthermisch isolerend. De overstap is kleiner dan 20 mm en voldoet bijgevolg aan de toegankelijkheidsnorm voor rolstoelgebruikers. Een verhoogde veiligheid wordt gegarandeerd door gebruik van inbraakvertragend beslag en glas.

ARTLINE : minimalistisch design schept licht en ruimte

Voor wie houdt van licht en ruimte stelt Sapa Building System Artline XL voor, een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem met strak design dat uitstekend geschikt is voor grote raampartijen. De vrijwel onzichtbare aluminium profielen creëren een slank en elegant. Artline XL speelt op die manier perfect in op de moderne eigentijdse architectuurtrends. De Artline schuiframen worden op maat gemaakt en gemonteerd door de erkende Artline-licentiehouders van Sapa Building System Belux.

CONFORT 160 : de absolute top in schuiframen

Confort 160 biedt een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus, vier om precies te zijn, en is in de 1-rail toepassing voortaan ook beschikbaar met lage dorpel. Deze schuifdeur kan tot op het niveau van het vloeroppervlak worden ingewerkt, waardoor een drempelloze toegang ontstaat.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?