Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Aluminium profielen dragen bij tot de isolatie van uw woning, kies voor een goed isolerend profiel!

Avantis 70 Ligna

Foto: Sapa

Avantis 70 Pastorieraam

Foto: Sapa

Avantis 70 vensterdeur lage dorpel

Foto: Sapa

AVANTIS 70 : voor een optimale isolatie en design

Avantis 70 heeft zijn degelijkheid al ruimschoots bewezen en is bijgevolg een vaste waarde binnen het Sapa gamma. Het systeem biedt een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus en is beschikbaar in verschillende designs. Op Batibouw kunt u kennis maken met het nieuwe Avantis 70 Ligna design met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, als passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft. Het nieuwe Avantis 70 pastorieraam is dan weer ideaal voor wie een retro-look wil creëren.

Avantis 70 is nu ook beschikbaar als vensterdeur met vlakke dorpel. Deze primeur op de stand kan zowel uitgevoerd worden als draai- of draaikip, biedt een hoge windweerstand, lucht- en waterdichtheid en is bovendien hoogthermisch isolerend. De overstap is kleiner dan 20 mm en voldoet bijgevolg aan de toegankelijkheidsnorm voor rolstoelgebruikers. Een verhoogde veiligheid wordt gegarandeerd door gebruik van inbraakvertragend beslag en glas.

Comfort en design

De profielen van Sapa zijn leverbaar in oneindig veel kleuren en afwerkingen. Ze passen in elke bouwstijl. De scharnieren en krukken volgen dezelfde kleurlijnen. Vergeet ook niet de bi-color uitvoering waarbij de kleur aan de buitenkant in harmonie is met de gevel en die aan de binnenkant in lijn met uw interieur.

Onderhoud en veiligheid

De profielen zijn gemakkelijk te onderhouden en uitermate duurzaam. Ook de sloten en sluitingsmechanismen zijn kwalitatief hoogstaand en eenvoudig te bedienen. Mits een kleine meerprijs kunnen de ramen voorzien worden van inbraakbestendig raambeslag met onder meer vergrendelbare handgrepen en meerpuntsloten.

Installatie

Onze vakbekwame schrijnwerkers zorgen voor de professionele samenstelling en plaatsing van uw aluminium ramen. Surf naar www.slimmeramen.be voor onze contacten in uw regio.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?