Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Architecturale façades met een glasgevel

Foto: Sapa
Foto: Sapa

Bij gevelrenovatie denken we in eerste instantie aan gevelreiniging of gevelbescherming, maar waarom geen nieuw jasje voor uw gevel in de vorm van nieuwe ramen en/of deuren ? Het buitenschrijnwerk bepaalt zeer zeker mee het uitzicht van uw woning. Wat dacht u van een nieuw kleurtje ? Een nieuw design ? Sapa Building System heeft alles in huis om uw gevel te vernieuwen en het comfort in uw woning te verbeteren dankzij de superisolerende ramen en deuren die van uw huis een thuis maken.

Voor een spraakmakende renovatie met stijl, kunt u opteren voor een glasgevel, ook wel vliesgevel of gordijngevel genoemd. De vliesgevel biedt een architecturale oplossing voor grote glaspartijen. De systemen van Sapa Building System hebben hun degelijkheid al ruimschoots bewezen. Het gevelsysteem Elegance 52 biedt tal van mogelijkheden aan op vlak van design door een grote verscheidenheid aan stijlen, esthetische afdekkappen, alsook een verscheidenheid van thermische isolatieniveaus. Bij de ontwikkeling werd speciale aandacht besteed aan de bouwtechnische vereisten inzake sterkte en stabiliteit, evenals aan de gestelde eisen voor lucht-en waterdichtheid, windweerstand, plaatsing en bouwaansluitingen.

Aluminium leent zich bij uitstek voor toepassingen in renovatieprojecten.  Als aluminium systeemleverancier legt Sapa Building System zich dan ook volop toe om hiervoor de juiste oplossingen aan te bieden, voor ieders budget. Aluminium is een licht maar sterk en duurzaam materiaal. Grote raampartijen zijn bijgevolg perfect mogelijk zodat een maximale lichtinval gegarandeerd wordt, een must in de huidige architectuurtrends. De raam- en deursystemen van Sapa Building System combineren een technologie en een geavanceerd design met de unieke eigenschappen van aluminium.

Meer weten over hoe u met Sapa aluminium uw gevel kunt verfraaien ? Surf naar www.slimmeramen.be of neem contact op met uw Sapa vakman in uw buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?