Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Duurzaam bouwen dankzij hoogisolerende ramen

Foto: Sapa
Foto: Sapa

Of u nu bouwt of renoveert, Sapa Building System heeft voor u de perfecte innovatieve en duurzame oplossing: Avantis 70, Avantis 75 en Avantis 95.

De Avantis profielen hebben eenbijzonder lage U-waardewaardoor de ramen nog beter isoleren. Elk profiel heeft drie kamers en bevat omegavormige glasvezelversterkte polyamidestrips waardoor de warmtegeleiding vermindert. Ook een uitstekende windweerstand, lucht- en waterdichtheid is gegarandeerd, en door het gebruik van verschillende dichtingen bieden de systemen ook een hoge akoestische isolatie. Afwateringsgleuven en specifieke afwerkingprofielen zorgen bovendien voor voldoende en efficiënte afwatering.

Avantis 70 en 75 passen qua design naadloos in uw plannen. Beide systemen zijn robuust, slank, onderhoudsvriendelijk en bieden een optimale thermische isolatie. Zowel Avantis 70 als 75 bieden een verscheidenheid aan van thermische isolatieniveaus en zijn beschikbaar in verschillende designs. Een slimme keuze voor duurzaam en gezellig wonen en voor uw portemonnee. Want een degelijke thermische isolatie betekent ook een lagere energiefactuur.

Avantis 95 is het eerste aluminium passiefraam van Sapa dat dankzij zijn hoge performantie eenelegante oplossing biedt die grote en zware glasvlakken met driedubbele beglazingmogelijk maakt. Deze passieve totaaloplossing van Sapa Building System heeft niet alleen een mooie esthetische lijn maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energie-efficiënt. Het innovatieve systeem creëert een slank, elegant en vlak uitzicht, levert uitzonderlijke prestaties bij een blower door test en voldoet aan de passiefhuis standaard volgens het Passive House Institute Darmstadt en Ift-Rosenheim. Kortom, met Sapa Building System kunt u passief bouwen en tegelijk perfect inspelen op de moderne architectuurtrends : een slimme keuze voor duurzaam en gezellig “energiezuinig en passief wonen”.

Geïnteresseerd? Contacteer onze Sapa vakman in uw buurt voor meer info.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??