Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Plannen om de tuin aan te passen? Een veranda biedt veel mogelijkheden.

Lichtstraat van Sapa Building System

Foto: Sapa

alumnium veranda van Sapa Building System

Foto: Sapa

Plannen om de tuin aan te passen? Een veranda biedt veel mogelijkheden.

Dit is de tijd van het jaar om uw tuin aan te passen. Een veranda is een van de vele mogelijkheden om het uitzicht op uw tuin te verfraaien. Er zijn immers genoeg goede en leuke redenen om een veranda te laten bouwen: de grens tussen woning en tuin laten vervagen, binnen meer licht creëren, uw woonruimte uitbreiden, meer het gevoel te hebben buiten te leven. Denk vooral goed na wat het doel is van uw veranda en waarvoor u het wilt gebruiken.

Het TOP gamma van Sapa Building System biedt stijlvolle woonuitbreidingen, voor elke stijl en elk budget. Onze aluminium systemen lenen zich uitstekend voor een vlotte en duurzame constructie van veranda’s, pergola’s of lichtstraten.

Uitbouw
Kiest u voor een veranda die uw woonkamer of keuken verlengt, dan sluit de TopLine veranda goed aan op uw wensen. We bieden een uitgebreid assortiment dat modulair opgebouwd kan worden. Wilt u modern, rustiek of tijdloos, TopLine is eindeloos flexibel qua constructie. Ook kunnen praktische zaken als vliegenhorren, rolluiken, ventilatiesystemen en buitenzonwering perfect geïntegreerd worden.

Aanbouw
Wilt u een open terrasoverkapping waar het tijdens de zomermaanden goed vertoeven is in de schaduw, denk dan eens aan de TopEco pergola. Dit is een duurzaam en niet geïsoleerd glas –en aluminium systeem dat makkelijk te monteren is.

Lichtstraat
Een daglichtstraat zorgt voor een aangenamer binnenklimaat waar u al met weinig zon snel de voordelen ervaart. TopView heeft een vaste dakhelling van 30 graden en biedt een uitstekende isolatiewaarde met slanke profielen die een maximale lichtinval garanderen.

Vakmanschap
Waar u ook voor kiest, u kunt vertrouwen op het vakmanschap van Sapa Building System. Wij werken uitsluitend samen met professionals die zorgdragen voor deskundige plaatsing. Bijkomend voordeel is dat het werk in het atelier wordt voorbereid zodat de montagetijd bij u thuis minimaal is.

Zoek een SAPA AluminiumVakman bij u in de buurt en maak vandaag nog een afspraak!

Wat schreef de Livios-redactie over tuinaanleg?