Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Artline: Grotere glasoppervlakken brengen meer licht in uw interieur

Foto: Sapa

De vormgeving van het interieur begint bij het exterieur. Ramen en deuren hebben een niet te onderschatten effect op het interieur. Zij moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en de persoonlijkheid van het huis.

SAPA Building System biedt de keuze tussen verschillende designs en combineert duurzame technologie met pure vormgeving…

Het minimalistische ontwerp en de slanke aluminium profielen van het schuifraam Artline accentueren de glasoppervlakte en optimaliseert de inval van daglicht en het ruimtegevoel.

Met zijn nieuwe Artline XL speelt SAPA Building System nog verder in op de vraag naar almaar ruimere glaspartijen en de vraag om tegelijk gebruiksvriendelijk te blijven.

Glaspartijen tot aan het plafond kunnen probleemloos bediend worden. Elke vleugel kan tot 500 kg dragen. Ramen met een hoogte van 3,5 meter zijn dan ook perfect mogelijk. Grote glaspartijen zorgen voor een maximale lichtinval en een vloeiende overgang tussen buiten en binnen. Zelfs hoekramen zonder hoekprofiel zijn perfect mogelijk.

"De grote draagkracht en het gebruiksgemak komen tot stand door het gebruik van een dubbele rij vierdelige roestvrij stalen wielen op stofbestendige kogellagers", stelt product manager Robby De Wasch. De vleugels hebben een breedte van 57 mm en kunnen triple beglazing tot 52 mm aan. Het schuifsysteem heeft een uitstekende thermische waarde wat de warmte-isolatie ten goede komt. Bij een Ug-waarde van 0.7, bedraagt de U-waarde van het raam als geheel 0,85 W/m²K. Artline wordt enkel gefabriceerd en geplaatst door erkende Artline Licentiehouders.

Zie www.sapa-ramen.be voor een Artline Licentiehouder in uw buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?