Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Breid je keuken uit met een leefveranda

Foto: Sapa
Foto: Sapa

Niemand zal het ontkennen: Koken is “hot”. Televisiezenders overladen ons  met diverse kookprogramma’s en ook op het internet zijn heel wat kooksites terug te vinden waar je stap voor stap kunt zien hoe je de lekkerste gerechten bereidt om ze uiteindelijk tot heuse kunstwerkjes te schikken op een bord. Het hoeft dan ook niet gezegd dat door deze groeiende interesse in koken, de keuken een heel voorname plaats heeft ingenomen in de woning. De keuken is een ware leefruimte geworden.

Ondanks de huidige trend zijn niet alle woningen uitgerust met megagrote ramen. Ook bij iets oudere woningen vinden we veelal kleinere ramen terug waardoor de lichtinval eerder beperkt is. Een veranda is dus dé oplossing: meer lichtinval, een grotere en gezellige leefruimte met zicht op de tuin, een vloeiende overgang tussen binnen en buiten…

Bij de keuze van een type veranda ga je niet over één nacht ijs. Er zijn dan ook heel wat mogelijkheden en ieder heeft zo zijn eigen wensen en behoeften. Het ontwerp van je veranda is dan ook het resultaat van een goeie mix van beide. Je SAPA AluminiumVakman kan je hierbij helpen en staat je bij met gepast advies, van ontwerp tot realisatie. 

Het modulair systeem TopLine van Sapa Building System® biedt een brede waaier aan oplossingen gaande van de meest eenvoudige veranda tot de meest complexe constructies. Vliegenhorren, rolluiken, ventilatiesystemen en buitenzonwering kunnen bovendien perfect geïntegreerd worden. Vraag ernaar bij een erkende SAPA AluminiumVakman in je buurt. 

Binnen het TOP-gamma van Sapa Building System®bieden wij alsnog Top Eco, een duurzaam en niet-geïsoleerd glas- en aluminiumsysteem voor terrasoverkappingen en Top View, een geïsoleerde aluminium lichtstraat: de perfecte oplossing voor uw leefveranda. 

Waar je ook voor kiest, je kunt vertrouwen op het vakmanschap van Sapa Building Systems. Wij werken uitsluitend samen met professionals die zorg dragen voor een deskundige plaatsing. Daarbij komt dat het werk in het atelier wordt voorbereid zodat de montagetijd bij jou thuis minimaal is. 

Zoek een SAPA AluminiumVakman bij jou in de buurt en maak vandaag nog een afspraak!

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?