Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Uw veranda als terras met zicht op de tuin!

Foto: Sapa
Foto: Sapa
Foto: Sapa

Het overgrote deel van de Belgische bevolking is eigenaar van een woning of appartement. Het hoeft dus niet gezegd dat de Belg nog steeds een baksteen in de maag heeft. Maar bouwen of renoveren hoeft niet perse met stenen…

Je houdt van een beschutte binnenplek waar het aangenaam vertoeven is en waar je geniet van alles wat zich buiten afspeelt? Dag in dag uit, het hele jaar door? Dan is de aluminium veranda van Sapa Building System de perfecte oplossing voor jou. Een veranda is dan ook meer dan een simpele woonuitbreiding. Het is puur genieten… genieten van overvloedig daglicht, de lentezon voelen achter glas, mijmeren bij winterse taferelen in uw tuin en tot rust komen door het zacht tikken van een regenbui op de lichtstraat. 

De veranda is feitelijk de verbinding tussen binnen en buiten. Er moeten dus niet onbelangrijke keuzes gemaakt worden op vlak van stijl, materiaal, oppervlakte, ligging, toepassing, … Kortom, bij de keuze van een veranda ga je niet over één nacht ijs. Contacteer vrijblijvend een erkende SAPA AluminiumVakman in je buurt. Hij zal je helpen en bijstaan met gepast advies, van ontwerp tot realisatie. 

Het modulair systeem TopLine van Sapa Building System®biedt namelijk een brede waaier aan oplossingen gaande van de meest eenvoudige veranda tot de meest complexe constructies. Vliegenhorren, rolluiken, ventilatiesystemen en buitenzonwering kunnen bovendien perfect geïntegreerd worden. Binnen het TOP-gamma van Sapa Building System®bieden wij alsnog Top View, een geïsoleerde aluminium lichtstraat: de perfecte oplossing voor uw leefveranda en Top Eco, een duurzaam en niet-geïsoleerd glas- en aluminiumsysteem voor terrasoverkappingen. Draai- en schuiframen en –deuren kunnen perfect geïntegreerd worden waardoor op termijn de ombouw tot een volwaardige veranda mogelijk is. 

Waar je ook voor kiest, je kunt vertrouwen op het vakmanschap van Sapa Building System. Wij werken uitsluitend samen met professionals die zorg dragen voor een deskundige plaatsing. Daarbij komt dat het werk in het atelier wordt voorbereid zodat de montagetijd bij jou thuis minimaal is. 

Zoek een SAPA AluminiumVakman bij jou in de buurt en maak vandaag nog een afspraak!

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?