Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Duurzaam bouwen met SAPA Building System

Avantis 95 Passiefdeur

Foto: Sapa

Avantis 95 Passiefdeur profiel

Foto: Sapa

Duurzaam bouwen is een concept die meer en meer wordt toegepast. Wanneer we de dag van vandaag gaan bouwen (of renoveren), wordt er vaak rekening gehouden met energie-efficiëntie en duurzaamheid. Binnen deze trend zijn de lage-energiewoning en de BEN-woning (=bijna energieneutraal) het meest ingeburgerd. Waar de lage-energiewoning gericht is op energiezuinigheid –denk aan luchtdichtheid en goede isolatie-, daar gaat de BEN-woning nog een stap verder door te streven naar een minimum aan warmteverlies en een maximum aan luchtdichtheid. Luchtdichtheid en thermische isolatie zijn dus meer dan ooit belangrijk.


Het is net op deze punten van luchtdichtheid, thermische isolatie en energiezuinigheid dat SAPA Building System, met de Avantis 95 reeks, perfect inspeelt. Met het Avantis 95 passiefraam biedt SAPA Building System een revolutionair systeem dat duurzaam bouwen perfect combineert met een uiterst slank profieldesign (zie ‘Superisolerende ramen’).


In lijn met de superprestaties van het Avantis 95 passiefraam heeft SAPA Building System (nu) ook de Avantis 95 deur die excelleert op vlak van thermische isolatie, lucht- en waterdichtheid. Deze deur is dé oplossing voor passief en lage-energie gebouwen. Uitzonderlijk aan de Avantis 95 deur is dat in de winter de warmte binnenblijft. Dit terwijl ze in de zomer net méér warmte buiten kan houden. Met de Avantis 95 gaat SAPA Building System dus nu al van passief naar actief!


De Avantis 95 passief deur is bovendien bestand tegen extreme weersomstandigheden en biedt dus voordeel aan iedereen die woont in een gebied gevoelig aan extreem weer.
Het innovatieve deursysteem met grote kaderdiepte van de Avantis 95 deur zorgt er daarnaast ook voor dat grote stabiele deuren, net als bij de Avantis 95 ramen, perfect gecombineerd kunnen worden met grote glasoppervlakten. Klik hier voor meer informatie.


Met de Avantis 95 ramen en deuren zorgt SAPA Building System er dus voor dat u een energiezuinige en energieneutrale woning kunt combineren met comfort en elegantie.

Indien u meer wenst te weten te komen over de Avantis 95 kunt u altijd contact opnemen met uw SAPA AluminiumVakman in de buurt of kunt u surfen naar www.sapa-ramen.be.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??