Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Pimp je interieur

Foto: Sapa

Wie bouwt of verbouwt weet dit ook: een huis is pas af wanneer het interieur is afgewerkt. Slechts peis en vree in huis wanneer muren, deuren en ramen in harmonie zijn met elkaar. Het is voor een groot deel dan ook het interieur dat sfeer creëert in huis.

Maar het zijn niet alléén de kleur van de muren en de stijl van de meubels die het interieur bepalen. Ook de ramen kunnen de huiselijke sfeer beïnvloeden. Ramen met veel lichtinval en een minimalistisch design creëren een extra feel voor je interieur. In dit opzicht speelt SAPA Building System een grote rol in de vormgeving van je interieur; denken we maar aan de SAPA schuiframen die zo ontworpen zijn dat ze grote glaspartijen met gemak kunnen dragen en zo de lichtinval in je woning maximaliseren. Dit in combinatie met een uiterst slank profieldesign en de glaspartij die tot in de vloer kan ingewerkt worden (zodat je geen overstapje meer hebt), creëert het gevoel dat binnen en buiten in elkaar overlopen. Én omgekeerd. Zelfs hoekramen zonder profiel zijn perfect mogelijk.
Ons Artline raam is hier het absolute topproduct.

SAPA ramen en deuren zijn leverbaar in oneindig veel kleuren en afwerkingen en passen in elke bouwstijl. Vergeet ook niet de bi-color uitvoering waardoor deze optimaal in harmonie worden gebracht met je interieur én exterieur!

Indien je meer wenst te weten te komen over de de schuiframen van SAPA Building System kan je altijd contact opnemen met jouw SAPA AluminiumVakman in de buurt of kan je surfen naar www.sapa-ramen.be.

Wat schreef de Livios-redactie over interieur?