Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Open uw deuren naar het terras

Crown-vouwdeursysteem

Foto: Sapa

Crown-vouwdeursysteem

Foto: Sapa

We willen graag plezier beleven aan onze tuin. Daarom wordt er ook vaak een terras aangelegd. Het terras wordt beschouwd als ideaal terrein om te kunnen genieten van een zomerse barbecue of te ontspannen en gewoon te genieten van het uitzicht van de tuin. Met het Crown-vouwsysteem van Sapa Building System maakt u uw terras tot een verlengde van uw huis. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft u heel nieuwe mogelijkheden om het beste uit uw woning te halen. Als vervolgens de avond valt, houdt de hoge graad van isolatie en veiligheid binnen alles comfortabel en veilig. Het Crown-vouwsysteem is ontworpen om u perfecte controle te geven over de manier waarop u de deur wilt gebruiken.

Crown-vouwdeuren zijn voorzien van een geavanceerde technologie – ze combineren de structurele integriteit van aluminium met een hoogwaardige polyamide thermische onderbreking en kunnen tot 3 meter hoog gerealiseerd worden. Deze vouwdeur kan variëren van 2 tot 7 panelen, met een maximum van 1m breedte per paneel. Bovendien zijn heel wat verschillende combinaties mogelijk in zake het aantal schuif- en draaivleugels en de kant van het schuiven of draaien. Daarnaast kunt u ook kiezen om de vleugels naar binnen of naar buiten open te laten vouwen.

Sapa’s Crown-vouwdeurensyteem is heel elegant dankzij zijn innovatief continu scharnier die zorgt voor een minimalistische uitstraling. Bovendien kunt u met gemak uw volledige raam openvouwen dankzij het Easy-glide systeem met roestvrij-stalen wielen en geleiding. U kunt zelfs opteren voor een verlaagde drempel ter bevordering van een maximaal toegangscomfort.

Uiteraard is het ook van belang dat de veiligheid en beveiliging tiptop in orde zijn. We zetten de deuren tenslotte niet voor iedereen open. Net zoals alle raam-en deursystemen van Sapa Building System voldoet ook de Crown aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. Zo is het meerpuntsslot in de Crown er één speciaal ontworpen voor deuren (en niet deze voor ramen zoals bij soortgelijke producten soms wordt gedaan). Hierdoor kan uw Crown-vouwdeur evengoed fungeren als hoofdtoegang voor uw woning, die zowel langs binnen als langs buiten kan geopend worden.
Bovendien is de unieke minimalistisch handgreep voor de vouwdeuren ook met een sleutel afsluitbaar.

Het elegant en praktische Crown-vouwdeurensysteem is dus ideaal voor wie het geheel tussen woning en tuin in elkaar wil laten overlopen maar toch een veilige, goed-isolerende raampartij.

Meer weten over dit product? Vraag raad en informatie aan onze SAPA AluminiumVakman in uw buurt of download hier de Crown-brochure.

Bovendien kunt u nog steeds genieten van onze Batibouw-actie! Indien u aluminium ramen en/of deuren van Sapa Building System besteld bij één van Sapa AluminiumVakmannen vóór 4 mei, kunt u tot 1000€ terug krijgen. Lees hier meer over de actie en voorwaarden.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?