Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sapa en is dus niet geschreven door Livios.

Uw huis, uw tuin, uw veranda

Veranda

Foto: Sapa

3D-profiel TopLine Pro

Foto: Sapa

Het is weer zover. De winter is voorbij, de lente begonnen. Het weer begint stilaan mooier te worden. We willen genieten van de eerste zonnestralen maar het is nog wat te fris om de hele middag buiten te vertoeven. Voor zo’n momenten is een aluminium veranda van Sapa Building System de ideale oplossing. Of het nu te koud is buiten, of net te warm, of het nu sneeuwt, regent of er is stralende zon, in een veranda kunt u altijd tot rust komen. Genieten van uw tuin en omgeving.

Een veranda is niet alleen een uitbreiding van uw huis, het is ook een uitbreiding van uw tuin. Beslissingen over hoe de veranda er moet uitzien, hoe groot hij moet zijn, welk materiaal u nodig heeft, ...  dat neemt u niet zomaar. Het is dus belangrijk om ook advies in te winnen. Daarom kunt u steeds vrijblijvend een erkende SAPA AluminiumVakman uit uw buurt contacteren.

Sapa Building System biedt met het nieuwe modulaire systeem TopLine Pro een ijzersterk high comfort verandasysteem met geoptimaliseerde isolatiezone aan, die de realisatie van daken met een grote overspanning mogelijk maakt. Uniek is het geïsoleerde gootprofiel die het risico op condensvorming minimaal maakt. TopLine Pro biedt u heel wat keuzemogelijkheden op vlak van daktoepassingen en design, variërend van Victoriaans rustiek tot strak modern. Opmerkelijk detail is dat alle bevestigingsschroeven onzichtbaar zijn en dat ook de kabels van een geïntegreerde verlichting weggewerkt kunnen worden.
Bovendien sluit het TopLine Pro verandasysteem naadloos aan op ramen, deuren en schuifdeuren van Sapa Building System.

Wenst u te kunnen genieten van uw tuin  en omgeving? Zoek dan snel een SAPA AluminiumVakman uit uw buurt of surf naar www.sapa-ramen.be .

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?