Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Dewaele Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Uitstekende scores voor de nieuwe systeemwanden van Dewaele Houtskeletbouw

Dewaele Bouwbedrijven laat niets aan het toeval over. Zo zijn de nieuwe systeemwanden recent getest op vlak van geluiddemping en brandveiligheid. En met succes. 

Voor de akoestische test blijkt uit het onderzoek van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) dat de nieuwe wanden voldoen aan de normering voor verhoogd akoestisch comfort. Uitstekend nieuws, als u weet dat deze eisen een pak hoger liggen dan de minimale vereisten. Opvallend hierbij is dat de vloeropbouw zo goed scoort dat deze nieuwe opbouw perfect, zonder verdere ingrepen, kan toegepast worden voor appartementen. De brandtest, uitgevoerd in het brandlabo van Warrington Fire, levert zo mogelijks nog betere resultaten. Zo blijkt de brandweerstand van de wandconcepten liefst 4 keer langer weerstand te bieden dan de norm. Een extra vermelding waard is het feit dat na twee uur testen, de wand nog steeds volledig intact was.  

Voor meer info kunt u steeds terecht bij uw regioverantwoordelijke van Dewaele Bouwbedrijven. (surf naar www. dewaele.be/contact).

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?