Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Dewaele Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

De nieuwe kijkwoning in Werchter: een compact ontwerp met een zeer lage energiebehoefte.

Kijkwoningen van Dewaele zijn altijd al trendsetters geweest op het vlak van vormgeving en energiezuinigheid. Dankzij het expressieve, compacte ontwerp en de uitmuntende isolatie is de nieuwe modelwoning in Werchter een nieuwe mooie referentie voor Dewaele Houtskeletbouw. 

Het ontwerp is al even eenvoudig als ingenieus. Zo valt alle aandacht op de pure lijnen van het ontwerp en op de compacte vormgeving, de belangrijkste voorwaarde voor een energiezuinige woning. Binnenin verrast de woning door het groot gevoel van ruimtelijkheid. 

De kijkwoning heeft een buitengewoon laag E-peil van 10. Dankzij een superieure luchtdichtheid en de weldoordachte toepassing van energiezuinige technieken (o.a. warmtepomp, ventilatie-systeem D, fotovoltaïsche en thermische zonnepanelen, etc.) heeft de nieuwe kijkwoning alles in zich om potentiële bouwers te kunnen bekoren.

U kan ook terecht op de website van de kijkwoning: www.kijkwoningwerchter.be, waar de blog u een perfect overzicht geeft van de opbouw van deze kijkwoning.

Dewaele Bouwbedrijven

Dewaele is de specialist in kwalitatief hoogstaande houtskeletbouw. Met meer dan 60 jaar evaring is Dewaele de referentie in duurzame woningbouw met hoge isolatienormen.   Bovendien garandeert Dewaele een volledige architecturale vrijheid en kan de klant zelf de afwerkingsgraad van de woning bepalen. Meer info vindt u op www.dewaele.be.

Contact en persverantwoordelijke

Pieter Devos, Commercieel Directeur,

Pieter.devos@dewaele.be

056/77 89 11

Wat schreef de Livios-redactie over bouwtechnieken?