Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Dewaele Woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Dewaele Bouwbedrijven lanceert nieuw wandsysteem op bisbeurs in Gent

Op de bisbeurs in Gent lanceert Dewaele Bouwbedrijven zijn nieuwe lage-energiewand. Met meer dan 60 jaar ervaring in houtskeletbouw, blijft Dewaele investeren in innoverende wandconcepten. 

Nieuwe lage-energiewand 

Met deze nieuw wand boekt Dewaele meteen spectaculaire resultaten. Twee belangrijke factoren, de isolatiedikte van 36cm en een extreme luchtdichtheid, zorgen voor een drastische beperking van de warmteverliezen.

In detail

Dewaele kiest resoluut voor een grotere wanddikte. Het LVL-skelet van 30 cm zorgt niet alleen voor een grotere stabiliteit, het laat ook toe om de wand te isoleren met ingeblazen houtwol. Dit in combinatie met een dampopen houtvezelplaat, zorgt de nieuwe wand voor een scherpe U-waarde van 0,113. Door alle naden en aansluitingen af te tapen, een specifieke raaminbouw en het gebruik van een leidingspouw kan Dewaele een nieuw wandsysteem presenteren met een extreem goede luchtdichtheid.

Van ruwbouw tot passiefhuis

Bij Dewaele kiest de klant zelf de graad van afwerking. Van enkel het houtskelet over ruwbouw tot een volledig afgewerkte woning. En dit in de standaard lage-energiewandopbouw of de nieuwe wandopbouw die zelfs de bouw van een nulenergiewoning toelaat. Dewaele toont zich steeds van zijn meest flexibele kant.

Meer info

Bezoek ons op bis, stand 436 en toets uw bouwplannen af aan het vakmanschap van 60 jaar huizen bouwen.

Dewaele Bouwbedrijven

De specialist in kwalitatief hoogstaande houtskeletbouw. Met meer dan 60 jaar evaring is Dewaele de referentie in duurzame woningbouw met hoge isolatienormen. Bovendien garandeert Dewaele een volledige architecturale vrijheid en kan de klant zelf de afwerkingsgraad van de woning bepalen. 

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??