Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Energievriendelijk en authentiek

Wat maakt dat we een huis mooi vinden? De harmonie. Als het hele plaatje klopt, van de architecturale lijn tot de vormgeving van de ramen, dan geeft ons dat een aangenaam gevoel. Elk detail is dan ook het overwegen waard.

PERSOONLIJKE VRIJHEID

Om te bepalen voor welk materiaal je gaat, kun je beginnen bij de looks. Welke vormen wil je?

Welke kleur? Kies iets dat niet alleen past bij je gevel, maar kijk ook even rond in de straat wat daar kan. Want dat huis van jou staat natuurlijk niet alleen en je wil toch in een omgeving wonen die er leuk uitziet. Voor schrijnwerkers is tegenwoordig bijna alles mogelijk. Ze variëren zonder probleem in profieldiktes en raamindelingen.

Speciaal voor de authentiekste gevels ontwierp Deceuninck het gamma zendow autentica, met lichte rondingen en sierlijsten.

Verzonken Baroc, vooruitspringende Renaissance of de Romantic-kruisvorm in een matsatijnen kleur zoals licht ivoor, cementgrijs en whisper pink. Ze hebben elk hun eigen sfeer, in combinatie met het juiste huis stralen ze een zachte warmte uit.

Het tweede belangrijke criterium is de duurzaamheid: levensverwachting én energieprestatie. Deceuninck zendow pvc-ramen heb je voor het leven. Ze vragen geen fris likje tussendoor en als ze er toch ooit uit moeten, zijn ze 100% recycleerbaar. Tot slot voldoen ze makkelijk aan de enrgieprestatieregelgeving ‘EPB). Pvc-ramen isoleren uitstekend, zowel akoestisch als thermisch. De overtollige decibels blijven buiten en er gaat weinig warmte verloren.

ZICHT MET INZICHT

Op ramen mag je niet besparen. Je keuze vandaag bepaalt voor tientallen jaren je doorkijk naar de buitenwereld. Kies daarom voor raam- en deursystemen waarbij vorm en functie zich verenigen tot een uniek geheel. Isolerend, duurzaam, tijdloos, bestand tegen corrosie, vuilafstotend en onderhoudsarm. Gedaan met schilderen en oliën!

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?