Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Deceuninck ramen en deuren promoactie: bespaar tot 250 €

Nu ook met RenoPremie

Deceuninck, producent van pvc raam- en deursystemen, breidt zijn ‘Stop met geld door het raam te gooien’-campagne uit met een RenoPremie. Ondanks dalende koopkracht en woelige economische tijden, lijken heel wat mensen niet te beseffen hoeveel geld ze dagelijks verkwisten. En dat terwijl het nu meer dan ooit verstandig is om te investeren in duurzame – en dus ook kostenbesparende oplossingen.

De kwaliteit van ramen en deuren speelt hier een grote rol in, want slecht geïsoleerd schrijnwerk betekent evenveel als een hoge energiefactuur. Deceuninck wil iedereen wakker schudden. Met Deceuninck zendow bouwt en renoveert u energiezuinig. De Deceuninck zendow ramen en deuren bieden u een uistekende isolatie met resultaten lager dan de waarden die binnen de EPB wetgeving door de overheid vooropgesteld worden. Resultaat : een lagere energiefactuur en een hoger comfort.

Bovendien geniet u nu een extra voordeel: een korting van 250 euro of de RenoPremie van 100 euro!

Surf naar www.stopmetgelddoorhetraamtegooien.be en download de Deceuninck zendow voordeelcheque t.w.v. € 250 (bij aankoop van min. 10 ramen in kleur, nieuwbouw of renovatie) of de renovatiecheque t.w.v. € 100 (bij aankoop van min. 5 ramen in kleur).

Info en voorwaarden op www.stopmetgelddoorhetraamtegooien.be of www.deceuninck.be

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?