Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Deceuninck breidt Twinson terrasassortiment uit

Deceuninck breidt zijn Twinson-gamma uit. Bij de terrastoepassingen komt er een nieuw hoog kwalitatieve terrasplank bij. Twinson O-Terrace+ combineert, net zoals de overige Twinson producten, het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. Maar er is meer.

Innovatief “clip en slide” concept

De nieuwe Deceuninck Twinson O-terrace+ plank beschikt over een niet structurele en structurele onderstructuur, specifiek ontwikkeld om probleemloos ook een zwevend terras te kunnen installeren. Het golfvormig reliëf bezorgt O-Terrace+ een bijzonder fraaie look. Het oppervlak is optisch gesloten en de groef tussen de planken is eerder een dunne accentlijn dan een opening. Door de zig-zag vormige aansluiting tussen de profielen kunnen kleine voorwerpen niet tussen de Deceuninck Twinson O-Terrace+ planken vallen. Niettemin blijft er voldoende ruimte voor ventilatie en afwatering.

De Deceuninck R&D-afdeling stopte heel wat energie in de ontwikkeling van een innovatief “clip en slide” concept.  Dit unieke “clip en slide” systeem staat garant voor een snelle, eenvoudige plaatsing met onzichtbare bevestiging. De uitzetting wordt volledig geneutraliseerd door de geïntegreerde verende clip en het vervangen van een terrasplank kan probleemloos.

Dankzij het natuurlijke uitzicht en de rijke kleurschakeringen zorgen de Deceuninck Twinson O-Terrace+ planken voor een perfecte harmonie. Bovendien splijt O-Terrace+ niet, is de terrasplank splintervrij en bestand tegen insecten. De attractieve geometrie, het onderhoudsgemak, de hoge slipresistentie (ook bij regen), waterbestendigheid en robuustheid maken van O-Terrace+ hét premium product voor intensief gebruikte terrassen.

Duurzaam

Twinson is 100% recycleerbaar. Terwijl tropisch hardhout enkel voorhanden is in de bedreigde regenwouden, bevat Twinson PEFC-dennenhout dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant. Om tot een compleet gesloten circuit te komen, lanceert Deceuninck bijkomend de Twinson “recyclebag”. Na plaatsing verzamelt de installateur alle Twinson reststukken in de speciale Twinson-recycle zak. Via de plaatselijke erkende distributeur haalt Deceuninck de zak dan op en zorgt er voor dat alles met respect voor het milieu gerecycleerd wordt. Op die manier ontstaat een gesloten circuit en wordt een sluitende cirkel van grondstof tot grondstof gegarandeerd.