Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Natuur en technologie in duurzame harmonie met Twinson

Deceuninck ontwikkelde met Twinson nieuwe, hoogkwalitatieve terrasplanken die het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout combineren met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. Deceuninck Twinson splijt niet, is splintervrij, bestand tegen insecten en de attractieve geometrie, het onderhoudsgemak, de hoge slipresistentie (ook bij regen), waterbestendigheid en robuustheid maken Twinson tot ideaal materiaal voor het bekleden van terrassen.

Aan de basis van Deceuninck Twinson ligt een opvallend procédé. Bij de productie hecht de PVC zich rondom minuscule houtpartikels van zo’n 500 micron. Het resultaat is een materiaal dat voor 50% uit PVC en voor 50% uit hout bestaat. Bij de houtkeuze opteert Deceuninck overigens steeds voor PEFC dennenhout uit duurzaam beheerde bossen.

‘Clip en slide’ concept.

Recent voegde Deceuninck Terrace+ toe aan haar Twinson terrasassortiment. Deze plank beschikt over een niet-dragende en dragende onderstructuur. De dragende structuur werd specifiek ontwikkeld om probleemloos ook zwevende terrassen te installeren. Het unieke ‘clip en slide’-systeem staat garant voor een snelle, eenvoudige plaatsing met onzichtbare bevestiging.

Omheiningssysteem

Binnen het Twinson-assortiment lanceert Deceuninck nu ook een omheiningssysteem dat milieu- en onderhoudsvriendelijk is en eenvoudig te installeren.

Deceuninck biedt een ruime waaier aan oplossingen aan die de perfecte harmonie tussen uw tuin en uw woning weet te creëren én 100% beantwoordt aan uw persoonlijke smaak. Hiertoe hoeft u slechts drie stappen te volgen : de hoogte van uw omheining bepalen, de gewenste kleur en dessin van de plank bepalen en de best bijhorende paalkleur kiezen.

De specifiek ontworpen palen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en geanodiseerd zwart. Ze zijn in twee verschillende hoogtes beschikbaar, respectievelijk voor maximum schermhoogte 1,15 meter en 1,84 meter. Bijzonder interessant is trouwens ook multifunctionaliteit. Met één en dezelfde paal kunnen zowel rechte secties als hoeken worden gerealiseerd. Ook muurbevestiging is mogelijk.

Het geheel is uitermate waterbestendig, extreem robuust en splinter- en rotvrij. Een windbelasting tot 10 beaufort vormt geen enkel probleem. Of u nu aan de kust, op het platteland of in de stad woont, de Deceuninck-tuinomheiningen vormen een duurzame en oogstrelende oplossing.

Wat schreef de Livios-redactie over terras?