Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Deceuninck kleurt uw huis met een online kleurensimulator

Met deuctone® biedt Deceuninck een ruime waaier aan kleuren voor ramen en deuren aan. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is het echter moeilijk in te schatten hoe de gekozen kleuren met de woning en de leefomgeving zullen samengaan. Vandaar dat de marktleider in pvc-profielen, in navolging van de bestaande deuctone®- kleurendisplay, een heuse online kleurensimulator introduceert. Het principe is even eenvoudig als geniaal: surf naar www.deceuninck.be of www.haalmeeruituwramen.be, laad een foto van uw (toekomstig) huis op, selecteer één van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren die Deceuninck aanbiedt en bewonder het oogstrelend resultaat.

Een kleurenpallet met dat beetje meer

Het kiezen van het ideale kleurenpalet voor een woning is niet eenvoudig. De Deceuninck deuctone®- kleurencollectie werd ontworpen om de (toekomstige) huiseigenaar bij deze beslissing te helpen.

Elke kleur uit het Deceuninck deuctone®-assortiment heeft tal van kwaliteitstests ondergaan en beschikt over  ATG technische goedkeuringen. Er werd heel wat aandacht besteed aan de UV-bestendigheid en kleurvastheid. Zo behouden de kleuren zelfs na verschillende jaren nog altijd de frisheid van de eerste dagen.

Pimp uw huis 

Om een keuze te maken uit de ruime waaier aan kleuren en structuren die Deceuninck aanbiedt, bood de marktleider in pvc-profielen al een Deceuninck deuctone®- kleurendisplay aan. Hiermee kunnen (ver)bouwers aan de hand van verschillende kleurplaatjes van ongeveer 4 op 30 cm de kleur van hun Deceuninck ramen en -deuren maximaal op de afwerking van hun gevel afstemmen.

Om het keuzeproces te vergemakkelijken en om die kleur te kiezen, die perfect bij de stijl van uw woning past, gaat Deceuninck nu nog een stap verder en stelt online een heuse kleurensimulator voor. Deze laat toe om de kleur van toekomstige (schuif)ramen en (schuif)deuren te simuleren.  Voor nieuwbouw en voor renovatie.

Het enige wat u hoeft te doen, is surfen naar www.deceuninck.be of www.haalmeeruituwramen.be, een foto van uw eigen woning opladen, kiezen uit een ruime keuze van ramen en deuren om toe te voegen, er de gewenste kleur voor selecteren en bewonderen hoe mooi uw woning er zal uitzien in een nieuwe Deceuninck-look.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?