Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Kiezen, creëren en combineren in je interieur

Houdt u van sober en strak? Of heeft u het meer voor een warme en levendige sfeer? Welke uitstraling u uw interieur ook wil geven, met de wand- en plafondbekleding, vensterbanken en plinten van Deceuninck, vindt u precies wat u zoekt. Bouw of renovatieplannen? Met interieuroplossingen die weinig onderhoud vergen, eenvoudig te plaatsen zijn en perfect harmoniëren met de sfeer die uw interieur moet uitademen? Ontdek en laat u inspireren...

Hedendaags industreel

Bij de architecturale interieurprofielen, Bee Bo®genaamd, vormen structuren de basis. Die zijn geribd, geruit of vierkant.

Door hun aluminiumlook geven ze een industriële indruk. Perfect voor een hedendaags bouwproject zoals een loft, maar ook in andere woon-, werk- en ontspanningsruimtes integreren ze zich naadloos. Zelfs glooiende wanden zijn mogelijk.

Via hun tand- en groefsysteem zijn ze zo geplaatst.

Eigentijds zacht en naadloos

Voor een vlakke en naadloze bekleding in kleurrijke tinten, ontwikkelde Deceuninck de Primavera-reeks.

Die is enerzijds beschikbaar in subtiele pastelkleuren, zoals effen beige en effen mokka.

Anderzijds kan u ook voor een anijsgroene afwerking kiezen. Fris en flashy, actief en energiek, is dit een ideale kleur voor kinderkamers of werkruimtes bijvoorbeeld.

Daarnaast zijn ook betonpatronen in licht- en donkergrijs mogelijk. Zij zijn perfect voor de aankleding van lofts en kantoren.

Warm als hout

Wie houdt van een elegante afwerking en een warme sfeer, zal zich eerder aangesproken voelen door interieurprofielen met een houtlook. De Vermont-reeks van Deceuninck biedt die levensechte, gezellige uitstraling van hout en combineert die met alle voordelen van pvc. Zo is het qua onderhoud voldoende om de profielen te reinigen met een zachte, vochtige spons.

Discrete charme

De Nordica-serie brengt licht, luxe en zachtheid voor wie op zoek is naar een rustige, serene sfeer.

Ook zij zijn beschikbaar in verschillende houttinten zoals witte eik, lariks, esdoorn, kastanje en wengé, maar kennen in tegenstelling tot de profielen in de Vermont-reeks een reliëfstructuur en een brede V-groef, die het ‘materiaaleffect’ versterkt.

Tot in de puntjes afgewerkt  

Naast de wanden en plafonds maken ook andere afwerkingselementen je interieur af. Dankzij bijpassende vensterbanken en aangepaste plinten met name is alles perfect op elkaar afgestemd.

Wat schreef de Livios-redactie over interieur?