Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Kiuzo, het nieuwe luiksysteem van Deceuninck

Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy waar u zich het meest comfortabel bij voelt. Op elk moment van de dag en de nacht. In elk seizoen.

Meer kleur

Een kleur kiezen is nooit eenvoudig. Om die reden creëerde Deceuninck de deuctone-kleurencollectie.

Meer stijl
Door hun elegante design met licht afgeronde vormen geven de Kiuzo-luiken een zekere zachtheid en warmte aan uw woonproject. Aangenaam om zien en aangenaam om voelen.
Deceuninck stelde werkelijk alles in het werk om een perfecte harmonie te verkrijgen met hun bestaande zendow-ramen en -deuren.

Meer keuze
De luiken kunnen als sierluik (vast) en als klapluik (beweegbaar) gebruikt worden. Met Kiuzo kiest u voor paneelvullingen of open lamellen. Open lamellen zorgen permanent voor ventilatie.
Paneelvullingen verduisteren de ruimte compleet. Alle combinaties naar wens zijn mogelijk.
Ze kunnen gevuld worden met verticale en/of horizontale paneelprofielen, driehoekdwarslatjes, open lamellen en effen panelen.

Meer comfort
De Kiuzo-luiken zijn duurzaam, schok- en uvbestendig en bieden een voortreffelijk onderhoudscomfort. Interne versterkingen zorgen voor bijkomende rigiditeit. Met de Kiuzoluiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de luiken een bijkomende
bescherming tegen regen, wind en koude. Met de open lamellen houdt u de felle zon buiten en laat u toch het daglicht en een zacht briesje binnen.

Meer info : www.deceuninck.be

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?