Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Duurzame terras- en tuinomheiningen

Dankzij hun natuurlijke look passen de Deceuninck Twinson terrassen prachtig in hun natuurlijke omgeving.

Met Deceuninck Terrace laat u uw creativiteit de vrije loop. Net als hout kunnen de Deceuninck Twinson terrassen makkelijk verzaagd worden in oneindig veel vormen en designs. Dankzij de verschillende natuurkleuren vormen de planken bovendien de perfecte aanvulling voor elk type architectuur of landschap.

Op vandaag biedt Deceuninck 2 oplossingen aan binnen het Deceuninck terras-gamma. Zowel de 140 mm als 210 mm terrasplank zijn omkeerbaar.  Beide zijden kunnen m.a.w als zichtbare zijde toegepast worden. Dankzij het natuurlijke uitzicht en de rijke kleurschakeringen zorgen de Deceuninck Twinson planken voor een perfecte harmonie. Bovendien splijten ze niet, zijn ze splintervrij en bestand tegen insecten. 
De attractieve geometrie, het onderhoudsgemak, de hoge slipresistentie (ook bij regen), waterbestendigheid, onzichtbare bevestiging en robuustheid maken de Deceuninck Twinson terrassen uitermate geschikt tot duurzame tuinoplossingen.  

Naast terrasoplossingen biedt Deceuninck sinds kort ook tuinomheiningen aan. Met de innovatieve Deceuninck Twinson-tuinomheiningen kiest u voor dé manier bij uitstek om u op een duurzame, ecologische en veilige manier comfortabel thuis te voelen.

De specifiek ontworpen palen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en geanodiseerd zwart. Ze zijn in twee verschillende hoogtes beschikbaar, respectievelijk  voor maximum schermhoogte 1,15 meter en 1,84 meter.
Bijzonder interessant is trouwens ook de multifunctionaliteit. Met één en dezelfde paal kunnen zowel rechte secties als hoeken worden gerealiseerd. Ook muurbevestiging is mogelijk. Qua beplanking is er keuze uit verschillende natuurkleuren en 2 plankdessins.  Een windbelasting tot 10 beaufort vormt geen enkel probleem. Of u nu aan de kust, op het platteland of in de stad woont, de Deceuninck-tuinomheiningen vormen een duurzame en oogstrelende oplossing.

Voor beide toepassingen vindt u meer info via www.deceuninck.be. Klik op tuintoepassingen.

Wat schreef de Livios-redactie over terras?