Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Natuur en technologie in duurzame harmonie met de tuinomheiningen van Deceuninck.

Binnen het Twinson-assortiment, een 100% recycleerbaar en PEFC-gecertificeerde grondstof die de natuurlijke look & feel van hout met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc combineert, lanceert Deceuninck nu ook een omheiningssysteem. Gloednieuw, maar net zoals de Twinson-gevels en terrassen milieu- en onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te installeren.

Harmonie en personalisatie

Met de innovatieve Deceuninck Twinson-tuinomheiningen kiest u voor dé manier bij uitstek om u op een duurzame, ecologische en veilige manier comfortabel thuis te voelen. Een heel gepersonaliseerde manier ook, want Deceuninck biedt een ruime waaier aan oplossingen aan, waar er zeker één tussen zit die de perfecte harmonie tussen uw tuin en uw woning weet te creëren én 100% beantwoordt aan uw persoonlijke smaak. Hiertoe hoeft u slechts drie stappen te volgen: de hoogte van uw omheining bepalen, de gewenste kleur en dessin van de plank bepalen en de best bijhorende paalkleur kiezen.

De specifiek ontworpen palen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en geanodiseerd zwart. Ze zijn in twee verschillende hoogtes beschikbaar, respectievelijk voor maximum schermhoogte 1,15 meter en 1,84 meter. Bijzonder interessant is trouwens ook multifunctionaliteit. Met één en dezelfde paal kunnen zowel rechte secties als hoeken worden gerealiseerd. Ook muurbevestiging is mogelijk.

Qua beplanking is er keuze tussen meerdere natuurkleuren en 2 plankdessins.

Het geheel is uitermate waterbestendig, extreem robuust en splinter- en rotvrij.

Een windbelasting tot 10 Beaufort vormt geen enkel probleem. Of u nu aan de kust, op het platteland of in de stad woont, de Deceuninck-tuinomheiningen vormen een duurzame en oogstrelende oplossing.

Makkelijk te (onder)houden

De Twinson-omheiningen hebben een warm, natuurlijk uiterlijk en een bijzonder aangename tactiliteit. Ze behouden de natuurlijke look en het gevoel van hout en combineren dit met de duurzaamheid en lage onderhoudslast van pvc.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinaanleg?