Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Vergroot uw woonplezier

U denkt eraan uw huis te restaureren, of u wilt in uw nieuwbouw ramen met gevoel voor klasse ? Of u nu een herenwoning of rijhuis bezit, dan wel een pastoriewoning, Deceuninck biedt u de exclusieve Autentica-ramen aan. Deze ramen krijgen de voordelen van de zendow ramenserie mee en vertonen een perfect authentieke afwerking.

Prima isolator

Pvc is van nature al warmte-isolerend. Door de ontwikkeling van een meerkamersysteem binnenin het raam wordt die isolatie nog verbeterd. De U-waarde, een coëfficiënt voor de warmtedoorgang, blijft laag en dat is goed nieuws. Want hoe lager de U-waarde, hoe beter een raam isoleert, en hoe lager de energiefactuur!

Autentica voldoet met zijn lage U-waarde gemakkelijk aan de strenge eisen opgelegd door de energieprestatieregelgeving (DPB/EPN). Daarom verkiezen veel mensen in de stad om hun ramen met enkel glas te vervangen door Autentica-ramen: ze bewaren de esthetische aantrekkelijkheid van hun huis en isoleren optimaal.

Een wereld van mogelijkheden

Vanuit uw persoonlijke voorkeur gaat u voor de Renaissance, Baroc, Romantic of Arboré, alle vier hebben ze een tijdloos design. Laat u verleiden door deze unieke stijlen, met hun lichte afrondingen en elegante sierlijsten. Met Autentica verbindt u het traditionele vakmanschap van vroeger aan de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van nu.

Een wereld van kleur & design

Aangezien de Autentica ramen zijn vervaardigd uit PVC, mag u rekenen op een uitmuntende thermische en akoestische isolatie, duurzaamheid en water- en luchtdichtheid. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Van licht ivoor tot balmoral, van grijze ceder tot kwartsgrijs, Autentica is verkrijgbaar als folie- en coating omniral kleuren, met zorg geselecteerd uit de omniral kleurencollectie. Geïnspireerd op de natuur, passen ze zich aan elke omgeving aan. Ongeacht het land, de stad of het dorp waar u woont, ongeacht de stijl van uw huis.

Of het nu om nieuwbouw of om een renovatieproject gaat, zendow#neo Autentica verleidt zelfs de meest kritische perfectionisten.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?