Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Deceuninck gevelbekleding

Finale eindlaag of deel van isolerende totaaloplossing.

Wat verwacht men van een gevel? Dat hij mooi is natuurlijk. Maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De ideale gevel geeft uw bouwproject een blijvende meerwaarde, en dit niet enkel op esthetisch vlak.

Wist u bijvoorbeeld dat u met pvc-gevelbekledingen van Deceuninck ook het isolatiepeil van een woning sterk kunt verbeteren?

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie krijgt u met de Deceuninck gevelbekledingssystemen enerzijds de mogelijkheid de buitenmuur finaal af te werken en anderzijds, in combinatie met isolatie, de mogelijkheid een extra isolerende schors te voorzien. Deceuninck biedt hiervoor twee verschillende oplossingen aan.

Zo is er een ruim assortiment aan gekleurde pvc-geveloplossingen maar ook, Twinson, een pvc-houtcomposiet dat het natuurlijk uitzicht van hout én de onderhoudsvriendelijkheid met duurzaamheid van pvc combineert. Beide materialen zijn uitermate geschikt voor gevelbekleding alsook voor dakranden & oversteken. Technische fiches, installatierichtlijnen of het aanvragen van een brochure kan makkelijk via de site. Ga naar www.deceuninck.be en klik op 'dak en gevel'.

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?