Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Dakafwerking op maat

Deceuninck stelt een uitgebreid gamma profielen voor dakgootbekleding en oversteken voor. Het gamma beschermt en verfraait uw nieuwe of gerenoveerde woning op duurzame wijze, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Qua materialen biedt Deceuninck u de keuze uit pvc en Twinson. Het unieke Twinson van Deceuninck biedt u het beste van twee werelden. Twinson is even makkelijk te bewerken als hout en is bovendien houder van het PEFC-duurzaamheidslabel. Kleuren zoals zoethoutzwart, schorsbruin en turfbruin behoren tot de mogelijkheden.

Qua pvc-oplossingen biedt Deceuninck hetzelfde kleurengamma als dat van de ramen aan. Hierdoor zijn de bekledingsprofielen uit pvc uitermate geschikt om een totale harmonie binnen uw buitenschrijnwerk te creëren. Gevel, ramen, deuren, dakranden, dakoversteken, dakkapellen,… Noem maar op.

Beide materialen staan garant voor een makkelijke plaatsing, onderhoudsgemak en een robuustheid die de tand des tijds doorstaat. Maar dat is nog niet alles. Ze zijn ook milieuvriendelijk: alle producten van Deceuninck zijn immers 100% recycleerbaar.

Deceuninck heeft aan alles gedacht: van randprofielen en dakrandoversteken, tot bijpassende afwerkingsaccessoires. Het allerbelangrijkste is de eenvoudige plaatsing.
Dankzij deze ruime keuze bewaart uw huis door de jaren heen zijn karakter en elegantie.

Wat schreef de Livios-redactie over dak?