Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Zomer zonder zorgen.

Een tuin is er om te genieten, en dan wil je je natuurlijk geen zorgen maken over onderhoud of veiligheid. Gelukkig zijn er elke dag nieuwe innovaties te vinden, die ons het buitenleven een tikje aangenamer maken. Comfort, veiligheid en gebruiksgemak in de tuin.

Mix van pvc en hout voor het terras

Eens het weer wat beter wordt, is het terras een intensief gebruikte ruimte in de tuin. Het materiaal dat je gebruikt voor je terrasaanleg is dan ook van groot belang. Het moet voldoen aan hoge kwaliteits- en onderhoudseisen. Een nieuw revolutionair materiaal combineert de beste eigenschappen van twee materialen, namelijk hout en pvc, en biedt zo een erg dankbaar alternatief voor de bekende terrasmaterialen. De mix van hout en pvc ziet eruit als hout, en kan zelf nauwelijks onderscheiden worden van echt hout. Een warm en natuurlijk uitzicht dus, maar wel met alle voordelen die pvc biedt. Zo is het nieuwe materiaal onderhoudsvriendelijk, en heeft het daarnaast tal van eigenschappen die het terras een grote meerwaarde bieden. De mix van hout en pvc is immers slipvast, splinter- en rotvrij, waterbestendig en aangenaam om op te lopen.

 Makkelijk te plaatsen

De verschillende beschikbare natuurkleuren zorgen ervoor dat het terras zonder problemen ook in uw tuin kan worden geïntegreerd. Daarbij komt ook nog eens het plaatsingsgemak van dit materiaal. Het is vrij makkelijk te verwerken en snel te plaatsen, en de bevestiging gebeurt verdoken.

Ook over het ecologische aspect hoef je overigens niet wakker te liggen. Het materiaal is een ecologisch product dat zelfs 100% recycleerbaar is. Het bevat naast pvc dennenhout, een soort die snel groeit en constant wordt heraangeplant.