Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuwe Deceuninck sites .be en .nl online

Hooglede-Gits, juli 2008 –Deceuninck Benelux, verkooporganisatie van kunststof raamsystemen en bouwprofielen, plaatste onlangs zijn nieuwe websites www.deceuninck.be en www.deceuninck.nl online. Beide sites verspreiden op een continue manier informatie over het complete Deceuninck Benelux assortiment. Voor de ontwikkeling van de nieuwe websites werden kosten noch moeite gespaard om beide zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Vandaag de dag is het internet een veel gebruikt informatiekanaal geworden. Wie er handig gebruik van maakt, bereikt al snel heel wat mensen. De vorige site werd daarom grondig geëvalueerd. De voornaamste conclusie was dat de bestaande site onvoldoende aandacht schonk aan de diverse diensten die binnen Deceuninck Benelux voor handen zijn.

Bij de nieuwe website staat de bezoeker centraal. “De interactiviteit en de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe sites waren voor ons absolute prioriteiten. Een duidelijke structuur dient bijvoorbeeld een zo ruim mogelijk publiek in staat te stellen eenvoudig en snel alle standaardinformatie terug te vinden. Bijkomende informatie kan dan via het contactformulier, telefonisch of per schrijven opgevraagd worden” aldus Philippe Verriest, Marketing verantwoordelijke van Deceuninck Benelux.

De nieuwe homepage is heel overzichtelijk en omvat de 5 voornaamste doelgroepen tot dewelke Deceuninck Benelux zich richt: consument, architect, plaatser/aannemer, raamfabrikant en verdeler bouwprofielen.  “Verder omvat de site tal van nieuwe rubrieken”, vervolgt Dhr. Verriest, “zo is de mogelijkheid tot het downloaden van commerciële en technische documentatie, de aanwezigheid van diverse productfilmpjes, een referentiefotodatabase, de mogelijkheid tot het opgeven en doorsturen van referenties, een kleurenoverzicht en ga zo maar door.”

Heel wat nieuwigheden dus en zeker een bezoekje waard. De adressen van de sites bleven ongewijzigd.  U kunt nog altijd terecht op www.deceuninck.be voor België en Luxemburg en op www.deceuninck.nl voor Nederland.

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?