Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Twinson van Deceuninck is een terrassysteem dat zich harmonieus integreert in je tuin

Deceuninck pakt uit met Twinson, een nieuw revolutionair materiaal dat vervaardigd is uit hout en pvc. Twinson heeft een natuurlijke look en verleent elke toepassing een esthetische meerwaarde. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende natuurkleuren. Naar wens geeft Twinson je woonproject extra persoonlijkheid of integreert het zich harmonieus met de overige materialen.

Twinson is een revolutionair materiaal, uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Zowel voor eenvoudige renovaties als prestigieuze nieuwbouwprojecten. Op vandaag is Twinson verkrijgbaar als gevel-, terrasbekleding en tuinomheining.

Ten eerste zijn er de geveloplossingen, open of gesloten, verkrijgbaar in 4 verschillende natuurkleuren. Ten tweede zijn er de terrassystemen en tot slot zijn er de recent gelanceerde tuinomheiningen. Het materiaal is vrij gemakkelijk te be- en verwerken, snel te plaatsen en de bevestiging gebeurt volledig verdoken. Twinson is tevens 100 % recycleerbaar en zodoende een milieuvriendelijk alternatief voor tal van andere materialen. Zo bevat Deceuninck Twinson dennenhout dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant. Op die manier draagt het materiaal bij tot een duurzaam bosbeheer.

Voor meer info, brochuresstalen of een prijsaanvraag, surf naar www.deceuninck.be

Wat schreef de Livios-redactie over tuinaanleg?