Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe breng je stijl en fleur in je interieur?

Houdt u van sober en strak? Of heeft u het meer voor een warme en levendige sfeer? Bent u modern, klassiek, retro of rustiek? Welke uitstraling u uw interieur ook wil geven, met de wand- en plafondbekleding, de vensterbanken en de plinten van Deceuninck, vindt u precies wat u zoekt.

En dat is belangrijk, want hoewel meubels, verf en behang voor een bepaalde look kunnen zorgen, zijn het precies de wanden en de plafonds die het algemene beeld van een ruimte bepalen. Vensterbanken en plinten vormen hierbij een subtiele aanvulling. 

Bouw of renovatieplannen? Of wil u gewoon meer stijl in uw interieur brengen? Met de Deceuninck- interieuroplossingen die stuk voor stuk weinig onderhoud vergen, eenvoudig te plaatsen zijn en perfect harmoniëren met de sfeer die uw interieur moet uitademen, kunt u kiezen, creëren en combineren. Ontdek welk type u bent en laat u inspireren...

Graag een brochure of staal? Op zoek naar een verdeler bij u in de regio? Surf naar www.deceuninck.be en klik op interieurtoepassingen.

Wat schreef de Livios-redactie over wanden?